Stavové pakety z OK1TZL-3 - mapa · informace · telemetrie · počasí · zdrojové · status · majáky · zprávy · oběžníky · procházet · pohybující se · Můj účet
Zdrojová volačka:
Ukázat:

Nahrávám status pakety...

APRS stavové pakety jsou ukládany po dobu 30 dnů. Je možné použít divoké karty (*?) po prefixu.

2021-04-17 17:00:01 - 2021-04-17 17:00:01 EDT: OK1TZL-3: So dub 17 23:00:01 CEST 2021, CPU temp=63.4'C, up 18 weeks, 6 days, 13 hours, 18 minutes, 9 users @ RSiGate, Scanning: 400.000MHz - 406.000MHz
2021-04-17 17:30:01 - 2021-04-17 17:30:01 EDT: OK1TZL-3: So dub 17 23:30:01 CEST 2021, CPU temp=62.8'C, up 18 weeks, 6 days, 13 hours, 48 minutes, 9 users @ RSiGate, Scanning: 400.000MHz - 406.000MHz
2021-04-17 18:30:02 - 2021-04-17 18:30:02 EDT: OK1TZL-3: Ne dub 18 00:30:01 CEST 2021, CPU temp=62.3'C, up 18 weeks, 6 days, 14 hours, 48 minutes, 9 users @ RSiGate, Scanning: 400.000MHz - 406.000MHz
2021-04-17 19:00:01 - 2021-04-17 19:00:01 EDT: OK1TZL-3: Ne dub 18 01:00:01 CEST 2021, CPU temp=62.8'C, up 18 weeks, 6 days, 15 hours, 18 minutes, 9 users @ RSiGate, Scanning: 400.000MHz - 406.000MHz
2021-04-17 19:30:02 - 2021-04-17 19:30:02 EDT: OK1TZL-3: Ne dub 18 01:30:01 CEST 2021, CPU temp=63.4'C, up 18 weeks, 6 days, 15 hours, 48 minutes, 9 users @ RSiGate, Scanning: 400.000MHz - 406.000MHz
2021-04-17 20:00:01 - 2021-04-17 20:00:01 EDT: OK1TZL-3: Ne dub 18 02:00:01 CEST 2021, CPU temp=63.9'C, up 18 weeks, 6 days, 16 hours, 18 minutes, 9 users @ RSiGate, Scanning: 400.000MHz - 406.000MHz
2021-04-17 20:30:02 - 2021-04-17 20:30:02 EDT: OK1TZL-3: Ne dub 18 02:30:01 CEST 2021, CPU temp=63.9'C, up 18 weeks, 6 days, 16 hours, 48 minutes, 9 users @ RSiGate, Scanning: 400.000MHz - 406.000MHz
2021-04-17 21:00:01 - 2021-04-17 21:00:01 EDT: OK1TZL-3: Ne dub 18 03:00:01 CEST 2021, CPU temp=63.4'C, up 18 weeks, 6 days, 17 hours, 18 minutes, 9 users @ RSiGate, Scanning: 400.000MHz - 406.000MHz
2021-04-17 21:30:02 - 2021-04-17 21:30:02 EDT: OK1TZL-3: Ne dub 18 03:30:01 CEST 2021, CPU temp=62.8'C, up 18 weeks, 6 days, 17 hours, 48 minutes, 9 users @ RSiGate, Scanning: 400.000MHz - 406.000MHz
2021-04-17 22:00:01 - 2021-04-17 22:00:01 EDT: OK1TZL-3: Ne dub 18 04:00:01 CEST 2021, CPU temp=63.4'C, up 18 weeks, 6 days, 18 hours, 18 minutes, 9 users @ RSiGate, Scanning: 400.000MHz - 406.000MHz
2021-04-17 22:30:01 - 2021-04-17 22:30:01 EDT: OK1TZL-3: Ne dub 18 04:30:01 CEST 2021, CPU temp=62.8'C, up 18 weeks, 6 days, 18 hours, 48 minutes, 9 users @ RSiGate, Scanning: 400.000MHz - 406.000MHz
2021-04-17 23:00:02 - 2021-04-17 23:00:02 EDT: OK1TZL-3: Ne dub 18 05:00:01 CEST 2021, CPU temp=62.3'C, up 18 weeks, 6 days, 19 hours, 18 minutes, 9 users @ RSiGate, Scanning: 400.000MHz - 406.000MHz
2021-04-17 23:30:01 - 2021-04-17 23:30:01 EDT: OK1TZL-3: Ne dub 18 05:30:01 CEST 2021, CPU temp=62.3'C, up 18 weeks, 6 days, 19 hours, 48 minutes, 9 users @ RSiGate, Scanning: 400.000MHz - 406.000MHz
2021-04-18 00:00:02 - 2021-04-18 00:00:02 EDT: OK1TZL-3: Ne dub 18 06:00:01 CEST 2021, CPU temp=62.3'C, up 18 weeks, 6 days, 20 hours, 18 minutes, 9 users @ RSiGate, Scanning: 400.000MHz - 406.000MHz
2021-04-18 00:30:01 - 2021-04-18 00:30:01 EDT: OK1TZL-3: Ne dub 18 06:30:01 CEST 2021, CPU temp=62.3'C, up 18 weeks, 6 days, 20 hours, 48 minutes, 9 users @ RSiGate, Scanning: 400.000MHz - 406.000MHz
2021-04-18 01:00:01 - 2021-04-18 01:00:01 EDT: OK1TZL-3: Ne dub 18 07:00:01 CEST 2021, CPU temp=61.8'C, up 18 weeks, 6 days, 21 hours, 18 minutes, 9 users @ RSiGate, Scanning: 400.000MHz - 406.000MHz
2021-04-18 01:30:01 - 2021-04-18 01:30:01 EDT: OK1TZL-3: Ne dub 18 07:30:01 CEST 2021, CPU temp=61.8'C, up 18 weeks, 6 days, 21 hours, 48 minutes, 9 users @ RSiGate, Scanning: 400.000MHz - 406.000MHz
2021-04-18 02:00:02 - 2021-04-18 02:00:02 EDT: OK1TZL-3: Ne dub 18 08:00:02 CEST 2021, CPU temp=62.3'C, up 18 weeks, 6 days, 22 hours, 18 minutes, 9 users @ RSiGate, Scanning: 400.000MHz - 406.000MHz
2021-04-18 02:30:02 - 2021-04-18 02:30:02 EDT: OK1TZL-3: Ne dub 18 08:30:01 CEST 2021, CPU temp=62.3'C, up 18 weeks, 6 days, 22 hours, 48 minutes, 9 users @ RSiGate, Scanning: 400.000MHz - 406.000MHz
2021-04-18 03:00:02 - 2021-04-18 03:00:02 EDT: OK1TZL-3: Ne dub 18 09:00:01 CEST 2021, CPU temp=62.3'C, up 18 weeks, 6 days, 23 hours, 18 minutes, 9 users @ RSiGate, Scanning: 400.000MHz - 406.000MHz
2021-04-18 03:30:01 - 2021-04-18 03:30:01 EDT: OK1TZL-3: Ne dub 18 09:30:01 CEST 2021, CPU temp=62.3'C, up 18 weeks, 6 days, 23 hours, 48 minutes, 9 users @ RSiGate, Scanning: 400.000MHz - 406.000MHz
2021-04-18 04:30:01 - 2021-04-18 04:30:01 EDT: OK1TZL-3: Ne dub 18 10:30:01 CEST 2021, CPU temp=63.4'C, up 19 weeks, 48 minutes, 9 users @ RSiGate, Scanning: 400.000MHz - 406.000MHz
2021-04-18 05:00:01 - 2021-04-18 05:00:01 EDT: OK1TZL-3: Ne dub 18 11:00:01 CEST 2021, CPU temp=63.4'C, up 19 weeks, 1 hour, 18 minutes, 9 users @ RSiGate, Scanning: 400.000MHz - 406.000MHz
2021-04-18 05:30:02 - 2021-04-18 05:30:02 EDT: OK1TZL-3: Ne dub 18 11:30:01 CEST 2021, CPU temp=63.4'C, up 19 weeks, 1 hour, 48 minutes, 9 users @ RSiGate, Scanning: 400.000MHz - 406.000MHz
2021-04-18 06:00:01 - 2021-04-18 06:00:01 EDT: OK1TZL-3: Ne dub 18 12:00:01 CEST 2021, CPU temp=63.4'C, up 19 weeks, 2 hours, 18 minutes, 9 users @ RSiGate, Scanning: 400.000MHz - 406.000MHz
2021-04-18 06:30:02 - 2021-04-18 06:30:02 EDT: OK1TZL-3: Ne dub 18 12:30:01 CEST 2021, CPU temp=63.4'C, up 19 weeks, 2 hours, 48 minutes, 9 users @ RSiGate, Scanning: 400.000MHz - 406.000MHz
2021-04-18 07:00:02 - 2021-04-18 07:00:02 EDT: OK1TZL-3: Ne dub 18 13:00:01 CEST 2021, CPU temp=62.8'C, up 19 weeks, 3 hours, 18 minutes, 9 users @ RSiGate, Scanning: 400.000MHz - 406.000MHz
2021-04-18 07:30:02 - 2021-04-18 07:30:02 EDT: OK1TZL-3: Ne dub 18 13:30:01 CEST 2021, CPU temp=62.8'C, up 19 weeks, 3 hours, 48 minutes, 9 users @ RSiGate, Scanning: 400.000MHz - 406.000MHz
2021-04-18 08:00:02 - 2021-04-18 08:00:02 EDT: OK1TZL-3: Ne dub 18 14:00:01 CEST 2021, CPU temp=62.8'C, up 19 weeks, 4 hours, 18 minutes, 9 users @ RSiGate, Scanning: 400.000MHz - 406.000MHz
2021-04-18 08:30:01 - 2021-04-18 08:30:01 EDT: OK1TZL-3: Ne dub 18 14:30:01 CEST 2021, CPU temp=62.3'C, up 19 weeks, 4 hours, 48 minutes, 9 users @ RSiGate, Scanning: 400.000MHz - 406.000MHz
2021-04-18 09:00:01 - 2021-04-18 09:00:01 EDT: OK1TZL-3: Ne dub 18 15:00:01 CEST 2021, CPU temp=61.2'C, up 19 weeks, 5 hours, 18 minutes, 9 users @ RSiGate, Scanning: 400.000MHz - 406.000MHz
2021-04-18 09:30:01 - 2021-04-18 09:30:01 EDT: OK1TZL-3: Ne dub 18 15:30:01 CEST 2021, CPU temp=61.2'C, up 19 weeks, 5 hours, 48 minutes, 9 users @ RSiGate, Scanning: 400.000MHz - 406.000MHz
2021-04-18 10:00:02 - 2021-04-18 10:00:02 EDT: OK1TZL-3: Ne dub 18 16:00:01 CEST 2021, CPU temp=61.8'C, up 19 weeks, 6 hours, 18 minutes, 9 users @ RSiGate, Scanning: 400.000MHz - 406.000MHz
2021-04-18 10:30:01 - 2021-04-18 10:30:01 EDT: OK1TZL-3: Ne dub 18 16:30:01 CEST 2021, CPU temp=62.3'C, up 19 weeks, 6 hours, 48 minutes, 9 users @ RSiGate, Scanning: 400.000MHz - 406.000MHz
2021-04-18 11:00:02 - 2021-04-18 11:00:02 EDT: OK1TZL-3: Ne dub 18 17:00:01 CEST 2021, CPU temp=63.4'C, up 19 weeks, 7 hours, 18 minutes, 9 users @ RSiGate, Scanning: 400.000MHz - 406.000MHz
2021-04-18 11:30:02 - 2021-04-18 11:30:02 EDT: OK1TZL-3: Ne dub 18 17:30:01 CEST 2021, CPU temp=62.3'C, up 19 weeks, 7 hours, 48 minutes, 9 users @ RSiGate, Scanning: 400.000MHz - 406.000MHz
2021-04-18 12:00:02 - 2021-04-18 12:00:02 EDT: OK1TZL-3: Ne dub 18 18:00:01 CEST 2021, CPU temp=62.3'C, up 19 weeks, 8 hours, 18 minutes, 9 users @ RSiGate, Scanning: 400.000MHz - 406.000MHz
2021-04-18 12:30:01 - 2021-04-18 12:30:01 EDT: OK1TZL-3: Ne dub 18 18:30:01 CEST 2021, CPU temp=62.8'C, up 19 weeks, 8 hours, 48 minutes, 9 users @ RSiGate, Scanning: 400.000MHz - 406.000MHz
2021-04-18 13:00:02 - 2021-04-18 13:00:02 EDT: OK1TZL-3: Ne dub 18 19:00:01 CEST 2021, CPU temp=63.4'C, up 19 weeks, 9 hours, 18 minutes, 9 users @ RSiGate, Scanning: 400.000MHz - 406.000MHz
2021-04-18 13:30:01 - 2021-04-18 13:30:01 EDT: OK1TZL-3: Ne dub 18 19:30:01 CEST 2021, CPU temp=62.8'C, up 19 weeks, 9 hours, 48 minutes, 9 users @ RSiGate, Scanning: 400.000MHz - 406.000MHz
2021-04-18 14:00:02 - 2021-04-18 14:00:02 EDT: OK1TZL-3: Ne dub 18 20:00:01 CEST 2021, CPU temp=63.4'C, up 19 weeks, 10 hours, 18 minutes, 9 users @ RSiGate, Scanning: 400.000MHz - 406.000MHz
2021-04-18 14:30:01 - 2021-04-18 14:30:01 EDT: OK1TZL-3: Ne dub 18 20:30:01 CEST 2021, CPU temp=63.4'C, up 19 weeks, 10 hours, 48 minutes, 9 users @ RSiGate, Scanning: 400.000MHz - 406.000MHz
2021-04-18 15:00:02 - 2021-04-18 15:00:02 EDT: OK1TZL-3: Ne dub 18 21:00:01 CEST 2021, CPU temp=62.8'C, up 19 weeks, 11 hours, 18 minutes, 9 users @ RSiGate, Scanning: 400.000MHz - 406.000MHz
2021-04-18 15:30:01 - 2021-04-18 15:30:01 EDT: OK1TZL-3: Ne dub 18 21:30:01 CEST 2021, CPU temp=62.3'C, up 19 weeks, 11 hours, 48 minutes, 9 users @ RSiGate, Scanning: 400.000MHz - 406.000MHz
2021-04-18 16:00:01 - 2021-04-18 16:00:01 EDT: OK1TZL-3: Ne dub 18 22:00:01 CEST 2021, CPU temp=61.8'C, up 19 weeks, 12 hours, 18 minutes, 9 users @ RSiGate, Scanning: 400.000MHz - 406.000MHz
2021-04-18 16:30:02 - 2021-04-18 16:30:02 EDT: OK1TZL-3: Ne dub 18 22:30:01 CEST 2021, CPU temp=61.2'C, up 19 weeks, 12 hours, 48 minutes, 9 users @ RSiGate, Scanning: 400.000MHz - 406.000MHz
2021-04-18 17:00:02 - 2021-04-18 17:00:02 EDT: OK1TZL-3: Ne dub 18 23:00:01 CEST 2021, CPU temp=61.2'C, up 19 weeks, 13 hours, 18 minutes, 9 users @ RSiGate, Scanning: 400.000MHz - 406.000MHz
2021-04-18 17:30:01 - 2021-04-18 17:30:01 EDT: OK1TZL-3: Ne dub 18 23:30:01 CEST 2021, CPU temp=62.3'C, up 19 weeks, 13 hours, 48 minutes, 9 users @ RSiGate, Scanning: 400.000MHz - 406.000MHz
2021-04-18 18:00:02 - 2021-04-18 18:00:02 EDT: OK1TZL-3: Po dub 19 00:00:01 CEST 2021, CPU temp=62.3'C, up 19 weeks, 14 hours, 18 minutes, 9 users @ RSiGate, Scanning: 400.000MHz - 406.000MHz
2021-04-18 18:30:02 - 2021-04-18 18:30:02 EDT: OK1TZL-3: Po dub 19 00:30:01 CEST 2021, CPU temp=62.3'C, up 19 weeks, 14 hours, 48 minutes, 9 users @ RSiGate, Scanning: 400.000MHz - 406.000MHz
< předchozí
User guide · FAQ · blog · Diskusní skupina · linky do aprs.fi · AIS stanoviště · Stav služby · Statistika databáze · Propagace na aprs.fi · Technické dataily · API · Změny · plánované změny · Pozornosti a poděkování · Podmínky Služby · iPhone/iPad APRS