Telemetrie - mapa · informace · telemetrie · počasí · zdrojové · status · majáky · zprávy · oběžníky · procházet · pohybující se · Můj účet
Je možné použít wildcard (*?) za prefixem. Např. VK*
Telemetrie od -8 - informace
Poznámka CQ:435.500MHz 14.5V S06
Poloha: 30°46.36' N 120°42.68' E - lokátor PM00IS55IK - zobrazení mapy - statická mapa
2.7 miles Severozápad azimut 302° od Jiaxing, Zhejiang Sheng, China [?]
4.5 miles Západ azimut 280° od Dongzha, Zhejiang Sheng, China
46.5 miles Severovýchod azimut 45° od Hangzhou, Zhejiang Sheng, China
54.0 miles Jihozápad azimut 235° od Shanghai, Shanghai Shi, China
Poslední pozice: 2020-03-02 17:26:58 EST (31d 12h44m před)
2020-03-03 06:26:58 CST místní čas v Jiaxing, China [?]
Poslední telemetrie: 2020-02-04 14:46:54 EST (58d 15h24m před)
2020-02-05 03:46:54 CST místní čas v Jiaxing, China [?]
Výška 42 ft
Hodnoty Channel 1: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 8 (TLM: 8 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 21 (TLM: 21 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
význam Bitů  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Telemetrie hustorie grafu pro -8

[24 hodin · 48 hodin · týden · měsíc · rok]

[24 hodin · 48 hodin · týden · měsíc · rok]

Tato stránka zobrazuje telemetrická data shromážděná a vysílaná APRS stanicemi. Telemetrie obsahuje analogové a digitální výsledky měření, jako je teplota a napětí, a binární bitové stavy přepínačů, relé nebo jiných proměnných, které mají pouze dva stavy (zapnuto/vypnuto, povoleno/zakázáno, otevřeno/zavřeno, pravda/nepravda).
User guide · FAQ · blog · Diskusní skupina · linky do aprs.fi · AIS stanoviště · Service status · Statistika databáze · Propagace na aprs.fi · Technické dataily · API · Změny · plánované změny · Pozornosti a poděkování · Podmínky Služby · iPhone/iPad APRS