Telemetrie - mapa · informace · telemetrie · počasí · zdrojové · status · majáky · zprávy · oběžníky · procházet · pohybující se · Můj účet
Je možné použít wildcard (*?) za prefixem. Např. VK*
Telemetrie od BU2FA-2 - informace
Poznámka APRS 144.640MHz
Mic-E zpráva: In service
Poloha: 25°06.19' N 121°31.31' E - lokátor PL05SC24OS - zobrazení mapy - statická mapa
6.2 km Sever azimut 351° od Taipei, Taipei, Taiwan [?]
11.3 km Severovýchod azimut 29° od Banqiao, Taipei, Taipei, Taiwan
135.9 km Severovýchod azimut 38° od Taichung, T’ai-chung Hsien, Taiwan, Taiwan
Poslední pozice: 2022-05-28 19:55:14 UTC (4m21s před)
2022-05-29 03:55:14 CST místní čas v Taipei, Taiwan [?]
Poslední telemetrie: 2021-12-18 17:41:53 UTC (161d 2h17m před)
2021-12-19 01:41:53 CST místní čas v Taipei, Taiwan [?]
Hodnoty Avg 10m: 0.025 Rx Erlang (TLM: 4.900 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0 Tx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 14 count/10m (TLM: 14 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Tato stránka zobrazuje telemetrická data shromážděná a vysílaná APRS stanicemi. Telemetrie obsahuje analogové a digitální výsledky měření, jako je teplota a napětí, a binární bitové stavy přepínačů, relé nebo jiných proměnných, které mají pouze dva stavy (zapnuto/vypnuto, povoleno/zakázáno, otevřeno/zavřeno, pravda/nepravda).
User guide · FAQ · blog · Diskusní skupina · linky do aprs.fi · AIS stanoviště · Stav služby · Statistika databáze · Propagace na aprs.fi · Technické dataily · API · Změny · plánované změny · Pozornosti a poděkování · Podmínky Služby · iPhone/iPad APRS