Telemetrie - mapa · informace · telemetrie · počasí · zdrojové · status · majáky · zprávy · oběžníky · procházet · pohybující se · Můj účet
Je možné použít wildcard (*?) za prefixem. Např. VK*
Telemetrie od BX5AG-9 - informace
Poznámka 144.640MHz 4.05V 32.1C_X
Mic-E zpráva: Off duty
Poloha: 25°02.53' N 121°32.19' E - lokátor PL05SB40JC - zobrazení mapy - statická mapa
777.8 m Jihovýchod azimut 143° od Taipei, Taipei, Taiwan [?]
7.6 km Severovýchod azimut 66° od Banqiao, Taipei, Taipei, Taiwan
131.6 km Severovýchod azimut 41° od Taichung, T’ai-chung Hsien, Taiwan, Taiwan
Poslední pozice: 2021-09-10 05:58:26 UTC (249d 14h54m před)
2021-09-10 13:58:26 CST místní čas v Taipei, Taiwan [?]
Poslední telemetrie: 2021-09-10 01:54:30 UTC (249d 18h58m před)
2021-09-10 09:54:30 CST místní čas v Taipei, Taiwan [?]
Výška 55 m
Projekt AVRT5 TrackingBX2AHP-3>APX1C5
Hodnoty Sate: 8 (TLM: 8 EQN: 0,1,0)
Temp: 39 C (TLM: 890 EQN: 0,0.1,-50)
Volt: 3.900 V (TLM: 390 EQN: 0,0.01,0)
Alt: 70 M (TLM: 7 EQN: 0,10,0)
A5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Tato stránka zobrazuje telemetrická data shromážděná a vysílaná APRS stanicemi. Telemetrie obsahuje analogové a digitální výsledky měření, jako je teplota a napětí, a binární bitové stavy přepínačů, relé nebo jiných proměnných, které mají pouze dva stavy (zapnuto/vypnuto, povoleno/zakázáno, otevřeno/zavřeno, pravda/nepravda).
User guide · FAQ · blog · Diskusní skupina · linky do aprs.fi · AIS stanoviště · Stav služby · Statistika databáze · Propagace na aprs.fi · Technické dataily · API · Změny · plánované změny · Pozornosti a poděkování · Podmínky Služby · iPhone/iPad APRS