Telemetrie - mapa · informace · telemetrie · počasí · zdrojové · status · majáky · zprávy · oběžníky · procházet · pohybující se · Můj účet
Je možné použít wildcard (*?) za prefixem. Např. VK*
Telemetrie od IS0AML-12 - informace
Poznámka iGate&W3-LRD152do SESTU CRLNet.065 isoaml@crlnet.it
Poloha: 39°17.91' N 9°05.68' E - lokátor JM49NH11IP - zobrazení mapy - statická mapa
401.8 m Jihovýchod azimut 125° od Sestu, Provincia di Cagliari, Sardinia, Italy [?]
5.1 km Severovýchod azimut 47° od Elmas, Provincia di Cagliari, Sardinia, Italy
9.9 km Severozápad azimut 309° od Quartu Sant’Elena, Provincia di Cagliari, Sardinia, Italy
10.7 km Sever azimut 341° od Cagliari, Provincia di Cagliari, Sardinia, Italy
Poslední pozice: 2021-10-23 10:48:45 UTC (6m40s před)
2021-10-23 12:48:45 CEST místní čas v Sestu, Italy [?]
Poslední telemetrie: 2021-10-23 10:54:40 UTC (45s před)
2021-10-23 12:54:40 CEST místní čas v Sestu, Italy [?]
Projekt FOXI 5' Stats.
Hodnoty Rx10m: 1 Pkt (TLM: 1 EQN: 0,1,0)
Rx1h: 0 Pkt (TLM: 0 EQN: 0,10,0)
Dg10m: 0 Pkt (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
DgR: 1.055 Pcnt (TLM: 1055 EQN: 0,0.001,0)
Eff: 77 Pcnt (TLM: 77 EQN: 0,1,0)
význam Bitů  O1     O2     O3     O4     I1     I2     I3     I4    (BITS: 11111111)
Tato stránka zobrazuje telemetrická data shromážděná a vysílaná APRS stanicemi. Telemetrie obsahuje analogové a digitální výsledky měření, jako je teplota a napětí, a binární bitové stavy přepínačů, relé nebo jiných proměnných, které mají pouze dva stavy (zapnuto/vypnuto, povoleno/zakázáno, otevřeno/zavřeno, pravda/nepravda).
User guide · FAQ · blog · Diskusní skupina · linky do aprs.fi · AIS stanoviště · Stav služby · Statistika databáze · Propagace na aprs.fi · Technické dataily · API · Změny · plánované změny · Pozornosti a poděkování · Podmínky Služby · iPhone/iPad APRS