Telemetrie - mapa · informace · telemetrie · počasí · zdrojové · status · majáky · zprávy · oběžníky · procházet · pohybující se · Můj účet
Je možné použít wildcard (*?) za prefixem. Např. VK*
Telemetrie od IW6DLY - informace
Poznámka GABRIELE SEZIONE A.R.I. SENIGALLIA {UIV32}
Poloha: 43°34.00' N 13°31.01' E - lokátor JN63SN26AA - zobrazení mapy - statická mapa
4.8 km Severozápad azimut 325° od Camerano, Provincia di Ancona, The Marches, Italy [?]
9.3 km Severozápad azimut 303° od Sirolo, Provincia di Ancona, The Marches, Italy
104.2 km Severovýchod azimut 61° od Perugia, Provincia di Perugia, Umbria, Italy
141.4 km Jihovýchod azimut 131° od Ravenna, Provincia di Ravenna, Emilia-Romagna, Italy
Poslední pozice: 2021-11-18 18:01:11 UTC (14d 13h45m před)
2021-11-18 19:01:11 CET místní čas v Camerano, Italy [?]
Poslední telemetrie: 2021-02-28 16:04:04 UTC (277d 15h42m před)
2021-02-28 17:04:04 CET místní čas v Camerano, Italy [?]
Hodnoty Channel 1: 125 (TLM: 125 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 37 (TLM: 37 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 31 (TLM: 31 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 11 (TLM: 11 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 23 (TLM: 23 EQN: 0,1,0)
význam Bitů  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Tato stránka zobrazuje telemetrická data shromážděná a vysílaná APRS stanicemi. Telemetrie obsahuje analogové a digitální výsledky měření, jako je teplota a napětí, a binární bitové stavy přepínačů, relé nebo jiných proměnných, které mají pouze dva stavy (zapnuto/vypnuto, povoleno/zakázáno, otevřeno/zavřeno, pravda/nepravda).
User guide · FAQ · blog · Diskusní skupina · linky do aprs.fi · AIS stanoviště · Stav služby · Statistika databáze · Propagace na aprs.fi · Technické dataily · API · Změny · plánované změny · Pozornosti a poděkování · Podmínky Služby · iPhone/iPad APRS