Telemetrie - mapa · informace · telemetrie · počasí · zdrojové · status · majáky · zprávy · oběžníky · procházet · pohybující se · Můj účet
Je možné použít wildcard (*?) za prefixem. Např. VK*
Telemetrie od KL7AA-10 - informace
Poznámka KL7AA.ORG Mesh APRS IGate
Poloha: 61°07.27' N 149°43.31' W - lokátor BP51DC39JB - zobrazení mapy - statická mapa
14.4 km Jihovýchod azimut 138° od Anchorage, Anchorage Municipality, Alaska, United States [?]
44.0 km Jih azimut 189° od Knik-Fairview, Matanuska-Susitna Borough, Alaska, United States
Poslední pozice: 2022-01-24 22:53:55 UTC (7m před)
2022-01-24 13:53:55 AKST místní čas v Anchorage, United States [?]
Poslední telemetrie: 2022-01-24 22:59:50 UTC (1m5s před)
2022-01-24 13:59:50 AKST místní čas v Anchorage, United States [?]
Projekt WX3in1Plus20 Telemetry
Hodnoty Vin: 13.800 Volt (TLM: 184 EQN: 0,0.075,0)
Rx1h: 160 Pkt (TLM: 16 EQN: 0,10,0)
Dg1h: 50 Pkt (TLM: 5 EQN: 0,10,0)
Eff1h: 83 Pcnt (TLM: 83 EQN: 0,1,0)
DgR1h: 34.911 Pcnt (TLM: 34911 EQN: 0,0.001,0)
význam Bitů  O1     O2     O3     O4     I1     I2     I3     I4    (BITS: 11111111)
Tato stránka zobrazuje telemetrická data shromážděná a vysílaná APRS stanicemi. Telemetrie obsahuje analogové a digitální výsledky měření, jako je teplota a napětí, a binární bitové stavy přepínačů, relé nebo jiných proměnných, které mají pouze dva stavy (zapnuto/vypnuto, povoleno/zakázáno, otevřeno/zavřeno, pravda/nepravda).
User guide · FAQ · blog · Diskusní skupina · linky do aprs.fi · AIS stanoviště · Stav služby · Statistika databáze · Propagace na aprs.fi · Technické dataily · API · Změny · plánované změny · Pozornosti a poděkování · Podmínky Služby · iPhone/iPad APRS