Telemetrie - mapa · informace · telemetrie · počasí · zdrojové · status · majáky · zprávy · oběžníky · procházet · pohybující se · Můj účet
Je možné použít wildcard (*?) za prefixem. Např. VK*
Telemetrie od N6EX-1 - informace
Poznámka LA Area W1/sceara@ham-radio.com
Poloha: 34°11.21' N 118°02.13' W - lokátor DM04XE54RU - zobrazení mapy - statická mapa
8.8 km Východ azimut 92° od Altadena, Los Angeles County, California, United States [?]
14.1 km Východ azimut 96° od La Cañada Flintridge, Los Angeles County, California, United States
24.3 km Severovýchod azimut 52° od Los Angeles, Los Angeles County, California, United States
48.8 km Sever azimut 17° od Long Beach, Los Angeles County, California, United States
Poslední pozice: 2022-01-22 06:25:17 UTC (2d 4h13m před)
2022-01-21 22:25:17 PST místní čas v Altadena, United States [?]
Poslední telemetrie: 2021-02-09 14:56:42 UTC (348d 19h42m před)
2021-02-09 06:56:42 PST místní čas v Altadena, United States [?]
Výška 914 m
Hodnoty Channel 1: 436 (TLM: 436 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 608 (TLM: 608 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
význam Bitů  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Tato stránka zobrazuje telemetrická data shromážděná a vysílaná APRS stanicemi. Telemetrie obsahuje analogové a digitální výsledky měření, jako je teplota a napětí, a binární bitové stavy přepínačů, relé nebo jiných proměnných, které mají pouze dva stavy (zapnuto/vypnuto, povoleno/zakázáno, otevřeno/zavřeno, pravda/nepravda).
User guide · FAQ · blog · Diskusní skupina · linky do aprs.fi · AIS stanoviště · Stav služby · Statistika databáze · Propagace na aprs.fi · Technické dataily · API · Změny · plánované změny · Pozornosti a poděkování · Podmínky Služby · iPhone/iPad APRS