Telemetrie - mapa · informace · telemetrie · počasí · zdrojové · status · majáky · zprávy · oběžníky · procházet · pohybující se · Můj účet
Je možné použít wildcard (*?) za prefixem. Např. VK*
Telemetrie od OE7FTJ - informace
Poznámka aprsmap
Poloha: 47°16.42' N 11°26.25' E - lokátor JN57RG25MQ - zobrazení mapy - statická mapa
3.5 km Východ azimut 69° od Innsbruck, Tyrol, Austria [?]
8.3 km Východ azimut 71° od Völs, Politischer Bezirk Innsbruck, Tyrol, Austria
10.4 km Severovýchod azimut 66° od Götzens, Politischer Bezirk Innsbruck, Tyrol, Austria
96.5 km Jih azimut 186° od München (Muenchen), Regierungsbezirk Oberbayern, Bavaria, Germany
Poslední pozice: 2021-11-18 20:25:16 UTC (62d 9h3m před)
2021-11-18 21:25:16 CET místní čas v Innsbruck, Austria [?]
Poslední telemetrie: 2021-08-16 15:46:01 UTC (156d 13h42m před)
2021-08-16 17:46:01 CEST místní čas v Innsbruck, Austria [?]
Projekt Battery State Tracking
Hodnoty Battery: 73 Percent (TLM: 73 EQN: 0,1,0)
Charging/AC: 2 Charge/On/Off (TLM: 2 EQN: 0,1,0)
GPS+Sat: 48 Sats/On/Off (TLM: 48 EQN: 0,1,0)
A4: 128 N/A (TLM: 128 EQN: 0,1,0)
A5: 0 N/A (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
význam Bitů  A/C     Charging     GPS     B4     B5     B6     B7     B8    (BITS: 11111111)
Tato stránka zobrazuje telemetrická data shromážděná a vysílaná APRS stanicemi. Telemetrie obsahuje analogové a digitální výsledky měření, jako je teplota a napětí, a binární bitové stavy přepínačů, relé nebo jiných proměnných, které mají pouze dva stavy (zapnuto/vypnuto, povoleno/zakázáno, otevřeno/zavřeno, pravda/nepravda).
User guide · FAQ · blog · Diskusní skupina · linky do aprs.fi · AIS stanoviště · Stav služby · Statistika databáze · Propagace na aprs.fi · Technické dataily · API · Změny · plánované změny · Pozornosti a poděkování · Podmínky Služby · iPhone/iPad APRS