Telemetrie - mapa · informace · telemetrie · počasí · zdrojové · status · majáky · zprávy · oběžníky · procházet · pohybující se · Můj účet
Je možné použít wildcard (*?) za prefixem. Např. VK*
Telemetrie od SA5BKE-12 - informace
Poznámka Eric leker 3.43V 20.0C TF Err
Mic-E zpráva: En route
Poloha: 58°37.74' N 16°06.78' E - lokátor JO88BP30NX - zobrazení mapy - statická mapa
13.6 km Severovýchod azimut 39° od Kimstad, Norrköpings Kommun, Östergötland, Sweden [?]
14.1 km Severovýchod azimut 61° od Skärblacka, Norrköpings Kommun, Östergötland, Sweden
135.6 km Jihozápad azimut 231° od Kista, Stockholms Kommun, Stockholm, Sweden
136.4 km Jihozápad azimut 236° od Stockholm, Stockholms Kommun, Stockholm, Sweden
Poslední pozice: 2021-09-04 06:01:44 UTC (142d 5h15m před)
2021-09-04 08:01:44 CEST místní čas v Kimstad, Sweden [?]
Poslední telemetrie: 2021-09-02 22:46:54 UTC (143d 12h30m před)
2021-09-03 00:46:54 CEST místní čas v Kimstad, Sweden [?]
Výška 48 m
Projekt AVRT5 Tracking
Hodnoty Sate: 9 (TLM: 9 EQN: 0,1,0)
Temp: 23.100 C (TLM: 731 EQN: 0,0.1,-50)
Volt: 3.420 V (TLM: 342 EQN: 0,0.01,0)
Alt: 40 M (TLM: 4 EQN: 0,10,0)
A5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Tato stránka zobrazuje telemetrická data shromážděná a vysílaná APRS stanicemi. Telemetrie obsahuje analogové a digitální výsledky měření, jako je teplota a napětí, a binární bitové stavy přepínačů, relé nebo jiných proměnných, které mají pouze dva stavy (zapnuto/vypnuto, povoleno/zakázáno, otevřeno/zavřeno, pravda/nepravda).
User guide · FAQ · blog · Diskusní skupina · linky do aprs.fi · AIS stanoviště · Stav služby · Statistika databáze · Propagace na aprs.fi · Technické dataily · API · Změny · plánované změny · Pozornosti a poděkování · Podmínky Služby · iPhone/iPad APRS