Telemetrie - mapa · informace · telemetrie · počasí · zdrojové · status · majáky · zprávy · oběžníky · procházet · pohybující se · Můj účet
Je možné použít wildcard (*?) za prefixem. Např. VK*
Telemetrie od 11 - informace
Zdojová značka: SA4JSA
Poznámka Clb=5.2m/s t=-49.8C h=0.6% p=140.8hPa 403.001 MHz Type=RS41-SGP Radiosonde auto_rx v1.5.0
Poloha: 59°29.35' N 14°57.78' E - lokátor JO79LL57NK - zobrazení mapy - statická mapa
3.1 miles Jih azimut 193° od Ås, Nora Kommun, Örebro, Sweden [?]
3.4 miles Jihozápad azimut 232° od Nora, Nora Kommun, Örebro, Sweden
17.1 miles Severozápad azimut 330° od Örebro, Örebro Kommun, Örebro, Sweden
56.3 miles Západ azimut 262° od Västerås, Västerås Kommun, Västmanland, Sweden
Poslední pozice: 2021-04-13 12:16:00 EDT (66d 17h28m před)
2021-04-13 18:16:00 CEST místní čas v Ås, Sweden [?]
Poslední telemetrie: 2021-03-07 16:45:07 EST (103d 11h59m před)
2021-03-07 22:45:07 CET místní čas v Ås, Sweden [?]
Výška 45286 ft
Hodnoty Channel 1: 55 (TLM: 55 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 95 (TLM: 95 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 87 (TLM: 87 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 10001 (TLM: 10001 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
význam Bitů  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Telemetrie hustorie grafu pro 11

[24 hodin · 48 hodin · týden · měsíc · rok]

[24 hodin · 48 hodin · týden · měsíc · rok]

Tato stránka zobrazuje telemetrická data shromážděná a vysílaná APRS stanicemi. Telemetrie obsahuje analogové a digitální výsledky měření, jako je teplota a napětí, a binární bitové stavy přepínačů, relé nebo jiných proměnných, které mají pouze dva stavy (zapnuto/vypnuto, povoleno/zakázáno, otevřeno/zavřeno, pravda/nepravda).
User guide · FAQ · blog · Diskusní skupina · linky do aprs.fi · AIS stanoviště · Stav služby · Statistika databáze · Propagace na aprs.fi · Technické dataily · API · Změny · plánované změny · Pozornosti a poděkování · Podmínky Služby · iPhone/iPad APRS