Telemetrie - mapa · informace · telemetrie · počasí · zdrojové · status · majáky · zprávy · oběžníky · procházet · pohybující se · Můj účet
Je možné použít wildcard (*?) za prefixem. Např. VK*
Telemetrie od AA0HJ-8 - informace
Poznámka APRS-IS for Win32
Poloha: 39°45.32' N 99°19.45' W - lokátor EM09IS11CG - zobrazení mapy - statická mapa
97.5 yards Jih azimut 190° od Phillipsburg, Phillips County, Kansas, United States [?]
22.1 miles Sever azimut 352° od Stockton, Rooks County, Kansas, United States
66.4 miles Jih azimut 191° od Kearney, Buffalo County, Nebraska, United States
75.7 miles Jihozápad azimut 221° od Hastings, Adams County, Nebraska, United States
Poslední pozice: 2021-07-25 17:40:41 EDT (9d 14h5m před)
2021-07-25 16:40:41 CDT místní čas v Phillipsburg, United States [?]
Poslední telemetrie: 2021-07-09 09:02:26 EDT (25d 22h43m před)
2021-07-09 08:02:26 CDT místní čas v Phillipsburg, United States [?]
Projekt Battery State Tracking
Hodnoty Battery: 100 Percent (TLM: 100 EQN: 0,1,0)
Charging/AC: 48 Charge/On/Off (TLM: 48 EQN: 0,1,0)
GPS+Sat: 2 Sats/On/Off (TLM: 2 EQN: 0,1,0)
Current: 0 mA (TLM: 128 EQN: 0,10,-1280)
A5: 0 N/A (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
význam Bitů  A/C     Charging     GPS     B4     B5     B6     B7     B8    (BITS: 11111111)
Telemetrie hustorie grafu pro AA0HJ-8

[24 hodin · 48 hodin · týden · měsíc · rok]

[24 hodin · 48 hodin · týden · měsíc · rok]

Tato stránka zobrazuje telemetrická data shromážděná a vysílaná APRS stanicemi. Telemetrie obsahuje analogové a digitální výsledky měření, jako je teplota a napětí, a binární bitové stavy přepínačů, relé nebo jiných proměnných, které mají pouze dva stavy (zapnuto/vypnuto, povoleno/zakázáno, otevřeno/zavřeno, pravda/nepravda).
User guide · FAQ · blog · Diskusní skupina · linky do aprs.fi · AIS stanoviště · Stav služby · Statistika databáze · Propagace na aprs.fi · Technické dataily · API · Změny · plánované změny · Pozornosti a poděkování · Podmínky Služby · iPhone/iPad APRS