Telemetrie - mapa · informace · telemetrie · počasí · zdrojové · status · majáky · zprávy · oběžníky · procházet · pohybující se · Můj účet
Je možné použít wildcard (*?) za prefixem. Např. VK*
Telemetrie od BM3JFJ-10 - informace
Poznámka A=843APRSpro for iPhone 3.30V@80% hE<23m
Poloha: 25°03.25' N 121°21.95' E - lokátor PL05QB33VA - zobrazení mapy - statická mapa
8.6 km Severovýchod azimut 33° od Taoyuan, Taoyuan, Taiwan, Taiwan [?]
9.7 km Severovýchod azimut 46° od Taoyuan City, Taiwan, Taiwan
16.7 km Západ azimut 272° od Taipei, Taipei, Taiwan
122.1 km Severovýchod azimut 34° od Taichung, T’ai-chung Hsien, Taiwan, Taiwan
Poslední pozice: 2021-03-06 05:54:04 UTC (322d 21m před)
2021-03-06 13:54:04 CST místní čas v Taoyuan, Taiwan [?]
Poslední telemetrie: 2021-03-02 05:32:10 UTC (326d 43m před)
2021-03-02 13:32:10 CST místní čas v Taoyuan, Taiwan [?]
Projekt Battery State Tracking
Hodnoty Battery: 95 Percent (TLM: 95 EQN: 0,1,0)
Charging/AC: 48 Charge/On/Off (TLM: 48 EQN: 0,1,0)
GPS+Sat: 2 Sats/On/Off (TLM: 2 EQN: 0,1,0)
Current: 0 mA (TLM: 128 EQN: 0,10,-1280)
A5: 0 N/A (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
význam Bitů  A/C     Charging     GPS     B4     B5     B6     B7     B8    (BITS: 11111111)
Tato stránka zobrazuje telemetrická data shromážděná a vysílaná APRS stanicemi. Telemetrie obsahuje analogové a digitální výsledky měření, jako je teplota a napětí, a binární bitové stavy přepínačů, relé nebo jiných proměnných, které mají pouze dva stavy (zapnuto/vypnuto, povoleno/zakázáno, otevřeno/zavřeno, pravda/nepravda).
User guide · FAQ · blog · Diskusní skupina · linky do aprs.fi · AIS stanoviště · Stav služby · Statistika databáze · Propagace na aprs.fi · Technické dataily · API · Změny · plánované změny · Pozornosti a poděkování · Podmínky Služby · iPhone/iPad APRS