Telemetrie - mapa · informace · telemetrie · počasí · zdrojové · status · majáky · zprávy · oběžníky · procházet · pohybující se · Můj účet
Je možné použít wildcard (*?) za prefixem. Např. VK*
Telemetrie od BM4ISC-11 - informace
Poznámka NextVod Rx-only iGate 144.640Mhz V. 5DO
Poloha: 24°08.33' N 120°42.11' E - lokátor PL04ID43FH - zobrazení mapy - statická mapa
2.0 km Jihovýchod azimut 116° od Taichung, T’ai-chung Hsien, Taiwan, Taiwan [?]
12.4 km Jih azimut 187° od Fengyuan, Taichung, Taiwan, Taiwan
131.3 km Jihozápad azimut 220° od Taipei, Taipei, Taiwan
Poslední pozice: 2021-06-13 05:53:16 UTC (172d 19h27m před)
2021-06-13 13:53:16 CST místní čas v Taichung, Taiwan [?]
Poslední telemetrie: 2021-06-13 05:49:06 UTC (172d 19h31m před)
2021-06-13 13:49:06 CST místní čas v Taichung, Taiwan [?]
Hodnoty Avg 10m: 0.013 Rx Erlang (TLM: 2.600 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0 Tx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 10 count/10m (TLM: 10 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Tato stránka zobrazuje telemetrická data shromážděná a vysílaná APRS stanicemi. Telemetrie obsahuje analogové a digitální výsledky měření, jako je teplota a napětí, a binární bitové stavy přepínačů, relé nebo jiných proměnných, které mají pouze dva stavy (zapnuto/vypnuto, povoleno/zakázáno, otevřeno/zavřeno, pravda/nepravda).
User guide · FAQ · blog · Diskusní skupina · linky do aprs.fi · AIS stanoviště · Stav služby · Statistika databáze · Propagace na aprs.fi · Technické dataily · API · Změny · plánované změny · Pozornosti a poděkování · Podmínky Služby · iPhone/iPad APRS