Telemetrie - mapa · informace · telemetrie · počasí · zdrojové · status · majáky · zprávy · oběžníky · procházet · pohybující se · Můj účet
Je možné použít wildcard (*?) za prefixem. Např. VK*
Telemetrie od BM6ESY-1 - informace
Poznámka NextVODuino iGate 144.640MHz
Poloha: 23°01.38' N 120°10.73' E - lokátor PL03CA15LM - zobrazení mapy - statická mapa
3.1 miles Severozápad azimut 315° od Tainan, Tainan, Taiwan, Taiwan [?]
19.3 miles Západ azimut 249° od Yujing, Taiwan, Taiwan
29.4 miles Sever azimut 343° od Kaohsiung, Kaohsiung, Taiwan
Poslední pozice: 2021-05-14 08:33:36 EDT (2m42s před)
2021-05-14 20:33:36 CST místní čas v Tainan, Taiwan [?]
Poslední telemetrie: 2021-05-14 08:21:21 EDT (14m57s před)
2021-05-14 20:21:21 CST místní čas v Tainan, Taiwan [?]
Hodnoty Avg 10m: 0.001 Rx Erlang (TLM: 0.100 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0 Tx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 1 count/10m (TLM: 1 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 1 count/10m (TLM: 1 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Telemetrie hustorie grafu pro BM6ESY-1

[24 hodin · 48 hodin · týden · měsíc · rok]

[24 hodin · 48 hodin · týden · měsíc · rok]

Tato stránka zobrazuje telemetrická data shromážděná a vysílaná APRS stanicemi. Telemetrie obsahuje analogové a digitální výsledky měření, jako je teplota a napětí, a binární bitové stavy přepínačů, relé nebo jiných proměnných, které mají pouze dva stavy (zapnuto/vypnuto, povoleno/zakázáno, otevřeno/zavřeno, pravda/nepravda).
User guide · FAQ · blog · Diskusní skupina · linky do aprs.fi · AIS stanoviště · Stav služby · Statistika databáze · Propagace na aprs.fi · Technické dataily · API · Změny · plánované změny · Pozornosti a poděkování · Podmínky Služby · iPhone/iPad APRS