Telemetrie - mapa · informace · telemetrie · počasí · zdrojové · status · majáky · zprávy · oběžníky · procházet · pohybující se · Můj účet
Je možné použít wildcard (*?) za prefixem. Např. VK*
Telemetrie od BV6JR-4 - informace
Poznámka Tainan Park NextVOD + Arduino TNC Rx-only iGate 144.640Mhz
Poloha: 23°00.16' N 120°12.60' E - lokátor PL03CA50EP - zobrazení mapy - statická mapa
0.8 miles Sever azimut 345° od Tainan, Tainan, Taiwan, Taiwan [?]
18.1 miles Jihozápad azimut 242° od Yujing, Taiwan, Taiwan
27.5 miles Sever azimut 346° od Kaohsiung, Kaohsiung, Taiwan
Poslední pozice: 2021-09-17 05:41:09 EDT (4m25s před)
2021-09-17 17:41:09 CST místní čas v Tainan, Taiwan [?]
Poslední telemetrie: 2021-09-17 05:38:54 EDT (6m40s před)
2021-09-17 17:38:54 CST místní čas v Tainan, Taiwan [?]
Hodnoty Avg 10m: 0.025 Rx Erlang (TLM: 5 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0 Tx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 19 count/10m (TLM: 19 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Telemetrie hustorie grafu pro BV6JR-4

[24 hodin · 48 hodin · týden · měsíc · rok]

[24 hodin · 48 hodin · týden · měsíc · rok]

Tato stránka zobrazuje telemetrická data shromážděná a vysílaná APRS stanicemi. Telemetrie obsahuje analogové a digitální výsledky měření, jako je teplota a napětí, a binární bitové stavy přepínačů, relé nebo jiných proměnných, které mají pouze dva stavy (zapnuto/vypnuto, povoleno/zakázáno, otevřeno/zavřeno, pravda/nepravda).
User guide · FAQ · blog · Diskusní skupina · linky do aprs.fi · AIS stanoviště · Stav služby · Statistika databáze · Propagace na aprs.fi · Technické dataily · API · Změny · plánované změny · Pozornosti a poděkování · Podmínky Služby · iPhone/iPad APRS