Telemetrie - mapa · informace · telemetrie · počasí · zdrojové · status · majáky · zprávy · oběžníky · procházet · pohybující se · Můj účet
Je možné použít wildcard (*?) za prefixem. Např. VK*
Telemetrie od BV6JR-4 - informace
Poznámka Tainan Park NextVOD + Arduino TNC Rx-only iGate 144.640Mhz
Poloha: 23°00.16' N 120°12.60' E - lokátor PL03CA50EP - zobrazení mapy - statická mapa
1.4 km Sever azimut 345° od Tainan, Tainan, Taiwan, Taiwan [?]
29.1 km Jihozápad azimut 242° od Yujing, Taiwan, Taiwan
44.2 km Sever azimut 346° od Kaohsiung, Kaohsiung, Taiwan
Poslední pozice: 2021-10-28 07:48:16 UTC (6m23s před)
2021-10-28 15:48:16 CST místní čas v Tainan, Taiwan [?]
Poslední telemetrie: 2021-10-28 07:40:31 UTC (14m8s před)
2021-10-28 15:40:31 CST místní čas v Tainan, Taiwan [?]
Hodnoty Avg 10m: 0.026 Rx Erlang (TLM: 5.200 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0 Tx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 22 count/10m (TLM: 22 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Tato stránka zobrazuje telemetrická data shromážděná a vysílaná APRS stanicemi. Telemetrie obsahuje analogové a digitální výsledky měření, jako je teplota a napětí, a binární bitové stavy přepínačů, relé nebo jiných proměnných, které mají pouze dva stavy (zapnuto/vypnuto, povoleno/zakázáno, otevřeno/zavřeno, pravda/nepravda).
User guide · FAQ · blog · Diskusní skupina · linky do aprs.fi · AIS stanoviště · Stav služby · Statistika databáze · Propagace na aprs.fi · Technické dataily · API · Změny · plánované změny · Pozornosti a poděkování · Podmínky Služby · iPhone/iPad APRS