Telemetrie - mapa · informace · telemetrie · počasí · zdrojové · status · majáky · zprávy · oběžníky · procházet · pohybující se · Můj účet
Je možné použít wildcard (*?) za prefixem. Např. VK*
Telemetrie od DM0PZ - informace
Zdojová značka: WINLINK
Poznámka: 144.913MHz Winlink VARA FM Wide Gateway
Poloha: 52°31.50' N 13°22.50' E - lokátor JO62QM56AA - zobrazení mapy
1.1 km severovýchod azimut 31° od Tiergarten (Tiergarten Bezirk), Berlin, Germany [?]
1.6 km západ azimut 285° od Mitte, Berlin, Germany
2.4 km západ azimut 272° od Berlin, Berlin, Germany
127.7 km jihozápad azimut 219° od Szczecin, Szczecin, West Pomeranian Voivodeship, Poland
Poslední pozice: 2023-12-18 20:15:04 UTC (153d 19h34m před)
2023-12-18 21:15:04 CET místní čas v Tiergarten, Germany [?]
Poslední telemetrie: 2023-11-27 20:39:42 UTC (174d 19h10m před)
2023-11-27 21:39:42 CET místní čas v Tiergarten, Germany [?]
Projekt: Telemetry
Hodnoty: T: 27.400 C (TLM: 182 EQN: 0,0.5,-63.60000)
U1: 13.860 V (TLM: 180 EQN: 0,0.077,0)
I1: 0 A (TLM: 0 EQN: 0,0.0198,0)
U2: 0 V (TLM: 0 EQN: 0,0.1094,0)
I2: 0 mA (TLM: 0 EQN: 0,19.5,0)
Význam bitů:  O1     O2     O3     O4     I1     I2     I3     I4    (BITS: 11110000)
Tato stránka zobrazuje telemetrická data shromážděná a vysílaná APRS stanicemi. Telemetrie obsahuje analogové a digitální výsledky měření, jako je teplota a napětí, a binární bitové stavy přepínačů, relé nebo jiných proměnných, které mají pouze dva stavy (zapnuto/vypnuto, povoleno/zakázáno, otevřeno/zavřeno, pravda/nepravda).
User guide · FAQ · Blog · Diskusní skupina · Linky do aprs.fi · AIS stanoviště · Stav služby · Statistika databáze · Propagace na aprs.fi · Technické dataily · API · Změny · Plánované změny · Pozornosti a poděkování · Podmínky Služby · iPhone/iPad APRS