Telemetrie - mapa · informace · telemetrie · počasí · zdrojové · status · majáky · zprávy · oběžníky · procházet · pohybující se · Můj účet
Je možné použít wildcard (*?) za prefixem. Např. VK*
Telemetrie od DU1ZC - informace
Poznámka APRS-IS for Win32X3.
Poloha: 14°34.38' N 121°04.59' E - lokátor PK04MN97EM - zobrazení mapy - statická mapa
3.8 km Sever azimut 6° od Pateros, Province of Rizal, Calabarzon, Philippines [?]
5.4 km Sever azimut 357° od Taguig, Province of Rizal, Calabarzon, Philippines
8.9 km Jih azimut 162° od Quezon City, Quezon City, National Capital Region, Philippines
10.7 km Východ azimut 109° od Manila, National Capital Region, Philippines
Poslední pozice: 2021-03-17 09:10:40 UTC (309d 4h41m před)
2021-03-17 17:10:40 PST místní čas v Pateros, Philippines [?]
Poslední telemetrie: 2020-05-07 13:27:31 UTC (623d 24m před)
2020-05-07 21:27:31 PST místní čas v Pateros, Philippines [?]
Projekt Battery State Tracking
Hodnoty Battery: 100 Percent (TLM: 100 EQN: 0,1,0)
Charging/AC: 48 Charge/On/Off (TLM: 48 EQN: 0,1,0)
GPS+Sat: 2 Sats/On/Off (TLM: 2 EQN: 0,1,0)
A4: 500 N/A (TLM: 500 EQN: 0,1,0)
A5: 0 N/A (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
význam Bitů  A/C     Charging     GPS     B4     B5     B6     B7     B8    (BITS: 11111111)
Tato stránka zobrazuje telemetrická data shromážděná a vysílaná APRS stanicemi. Telemetrie obsahuje analogové a digitální výsledky měření, jako je teplota a napětí, a binární bitové stavy přepínačů, relé nebo jiných proměnných, které mají pouze dva stavy (zapnuto/vypnuto, povoleno/zakázáno, otevřeno/zavřeno, pravda/nepravda).
User guide · FAQ · blog · Diskusní skupina · linky do aprs.fi · AIS stanoviště · Stav služby · Statistika databáze · Propagace na aprs.fi · Technické dataily · API · Změny · plánované změny · Pozornosti a poděkování · Podmínky Služby · iPhone/iPad APRS