Telemetrie - mapa · informace · telemetrie · počasí · zdrojové · status · majáky · zprávy · oběžníky · procházet · pohybující se · Můj účet
Je možné použít wildcard (*?) za prefixem. Např. VK*
Telemetrie od EB7GYR-1 - informace
Poznámka ED7YAA 145.775 MHz C4FM RV62 V=12.7V,T=24.8C
Poloha: 36°41.33' N 6°06.18' W - lokátor IM66WQ75PH - zobrazení mapy - statická mapa
1.8 miles Východ azimut 85° od Jerez de la Frontera, Provincia de Cádiz, Andalusia, Spain [?]
9.7 miles Severovýchod azimut 48° od El Puerto de Santa María, Provincia de Cádiz, Andalusia, Spain
48.4 miles Jih azimut 188° od Sevilla, Provincia de Sevilla, Andalusia, Spain
65.8 miles Sever azimut 345° od Tangier, Tanger-Assilah, Tanger-Tétouan, Morocco
Poslední pozice: 2021-06-24 02:04:29 EDT (8m36s před)
2021-06-24 08:04:29 CEST místní čas v Jerez de la Frontera, Spain [?]
Poslední telemetrie: 2021-06-24 02:10:24 EDT (2m41s před)
2021-06-24 08:10:24 CEST místní čas v Jerez de la Frontera, Spain [?]
Výška 128 ft
Projekt EB7GYR Telemetry
Hodnoty Vin: 12.675 Volt (TLM: 169 EQN: 0,0.075,0)
Rx1h: 20 Pkt (TLM: 2 EQN: 0,10,0)
Dg1h: 0 Pkt (TLM: 0 EQN: 0,10,0)
Eff1h: 7 Pcnt (TLM: 7 EQN: 0,1,0)
EfTot: 19 Pcnt (TLM: 19 EQN: 0,1,0)
význam Bitů  O1     O2     O3     O4     I1     I2     I3     I4    (BITS: 11111111)
Telemetrie hustorie grafu pro EB7GYR-1

[24 hodin · 48 hodin · týden · měsíc · rok]

[24 hodin · 48 hodin · týden · měsíc · rok]

Tato stránka zobrazuje telemetrická data shromážděná a vysílaná APRS stanicemi. Telemetrie obsahuje analogové a digitální výsledky měření, jako je teplota a napětí, a binární bitové stavy přepínačů, relé nebo jiných proměnných, které mají pouze dva stavy (zapnuto/vypnuto, povoleno/zakázáno, otevřeno/zavřeno, pravda/nepravda).
User guide · FAQ · blog · Diskusní skupina · linky do aprs.fi · AIS stanoviště · Stav služby · Statistika databáze · Propagace na aprs.fi · Technické dataily · API · Změny · plánované změny · Pozornosti a poděkování · Podmínky Služby · iPhone/iPad APRS