Telemetrie - mapa · informace · telemetrie · počasí · zdrojové · status · majáky · zprávy · oběžníky · procházet · pohybující se · Můj účet
Je možné použít wildcard (*?) za prefixem. Např. VK*
Telemetrie od EL-BV5DJ - informace
Zdojová značka: BV5DJ
Poznámka 434.520MHz T123 R15k [SVX]Gabriel_BV5BQ_Taiwan
Poloha: 23°57.71' N 120°34.46' E - lokátor PL03GX80WU - zobrazení mapy - statická mapa
10.4 km Severozápad azimut 299° od Nantou, Nantou, Taiwan, Taiwan [?]
11.3 km Západ azimut 272° od Zhongxing New Village, Taiwan, Taiwan
23.4 km Jihozápad azimut 208° od Taichung, T’ai-chung Hsien, Taiwan, Taiwan
114.0 km Sever azimut 19° od Tainan, Tainan, Taiwan, Taiwan
Poslední pozice: 2021-10-22 16:55:08 UTC (1m21s před)
2021-10-23 00:55:08 CST místní čas v Nantou, Taiwan [?]
Poslední telemetrie: 2021-10-22 16:52:02 UTC (4m27s před)
2021-10-23 00:52:02 CST místní čas v Nantou, Taiwan [?]
Hodnoty Channel 1: 0 RX Erlang (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 0.010 TX Erlang (TLM: 0.010 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 0 RXcount/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 1 TXcount/10m (TLM: 1 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 none1 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
význam Bitů  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Tato stránka zobrazuje telemetrická data shromážděná a vysílaná APRS stanicemi. Telemetrie obsahuje analogové a digitální výsledky měření, jako je teplota a napětí, a binární bitové stavy přepínačů, relé nebo jiných proměnných, které mají pouze dva stavy (zapnuto/vypnuto, povoleno/zakázáno, otevřeno/zavřeno, pravda/nepravda).
User guide · FAQ · blog · Diskusní skupina · linky do aprs.fi · AIS stanoviště · Stav služby · Statistika databáze · Propagace na aprs.fi · Technické dataily · API · Změny · plánované změny · Pozornosti a poděkování · Podmínky Služby · iPhone/iPad APRS