Telemetrie - mapa · informace · telemetrie · počasí · zdrojové · status · majáky · zprávy · oběžníky · procházet · pohybující se · Můj účet
Je možné použít wildcard (*?) za prefixem. Např. VK*
Telemetrie od EL-UR3CNO - informace
Zdojová značka: UR3CNO
Poznámka 438.375MHz T123 R04m SvxLink by SM0SVX (www.svxlink.org)
Poloha: 50°26.05' N 30°23.71' E - lokátor KO50EK74KE - zobrazení mapy - statická mapa
5.3 km Sever azimut 19° od Vyshneve, Kiev, Ukraine [?]
7.6 km Jihovýchod azimut 142° od Kotsyubinskoye, Misto Kyyiv, Ukraine
9.4 km Západ azimut 256° od Kiev, Misto Kyyiv, Ukraine
134.3 km Jihozápad azimut 208° od Chernihiv, Chernihivs'ka, Ukraine
Poslední pozice: 2022-01-27 20:12:01 UTC (4m51s před)
2022-01-27 22:12:01 EET místní čas v Vyshneve, Ukraine [?]
Poslední telemetrie: 2022-01-27 20:15:00 UTC (1m52s před)
2022-01-27 22:15:00 EET místní čas v Vyshneve, Ukraine [?]
Hodnoty Channel 1: 0 RX Erlang (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 0.590 TX Erlang (TLM: 0.590 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 0 RXcount/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 12 TXcount/10m (TLM: 12 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 none1 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
význam Bitů  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Tato stránka zobrazuje telemetrická data shromážděná a vysílaná APRS stanicemi. Telemetrie obsahuje analogové a digitální výsledky měření, jako je teplota a napětí, a binární bitové stavy přepínačů, relé nebo jiných proměnných, které mají pouze dva stavy (zapnuto/vypnuto, povoleno/zakázáno, otevřeno/zavřeno, pravda/nepravda).
User guide · FAQ · blog · Diskusní skupina · linky do aprs.fi · AIS stanoviště · Stav služby · Statistika databáze · Propagace na aprs.fi · Technické dataily · API · Změny · plánované změny · Pozornosti a poděkování · Podmínky Služby · iPhone/iPad APRS