Telemetrie - mapa · informace · telemetrie · počasí · zdrojové · status · majáky · zprávy · oběžníky · procházet · pohybující se · Můj účet
Je možné použít wildcard (*?) za prefixem. Např. VK*
Telemetrie od F4DAJ-5 - informace
Poznámka https://aprsdroid.org/
Poloha: 43°29.70' N 1°29.81' W - lokátor IN93GL08JT - zobrazení mapy - statická mapa
1.5 miles Severovýchod azimut 33° od Anglet, Département des Pyrénées-Atlantiques, Aquitaine, France [?]
3.1 miles Východ azimut 71° od Biarritz, Département des Pyrénées-Atlantiques, Aquitaine, France
73.5 miles Východ azimut 77° od Bilbao, Provincia de Vizcaya, Basque Country, Spain
73.8 miles Severovýchod azimut 53° od Gasteiz / Vitoria (Vitoria-Gasteiz), Araba / Álava, Basque Country, Spain
Poslední pozice: 2020-08-12 02:42:01 EDT (8h52m před)
2020-08-12 08:42:01 CEST místní čas v Anglet, France [?]
Poslední telemetrie: 2019-01-14 02:29:15 EST (576d 8h5m před)
2019-01-14 08:29:15 CET místní čas v Anglet, France [?]
Výška 215 ft
Hodnoty Channel 1: 451 (TLM: 451 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 616 (TLM: 616 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
význam Bitů  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Telemetrie hustorie grafu pro F4DAJ-5

[24 hodin · 48 hodin · týden · měsíc · rok]

[24 hodin · 48 hodin · týden · měsíc · rok]

Tato stránka zobrazuje telemetrická data shromážděná a vysílaná APRS stanicemi. Telemetrie obsahuje analogové a digitální výsledky měření, jako je teplota a napětí, a binární bitové stavy přepínačů, relé nebo jiných proměnných, které mají pouze dva stavy (zapnuto/vypnuto, povoleno/zakázáno, otevřeno/zavřeno, pravda/nepravda).
User guide · FAQ · blog · Diskusní skupina · linky do aprs.fi · AIS stanoviště · Service status · Statistika databáze · Propagace na aprs.fi · Technické dataily · API · Změny · plánované změny · Pozornosti a poděkování · Podmínky Služby · iPhone/iPad APRS