Telemetrie - mapa · informace · telemetrie · počasí · zdrojové · status · majáky · zprávy · oběžníky · procházet · pohybující se · Můj účet
Je možné použít wildcard (*?) za prefixem. Např. VK*
Telemetrie od K0SUN-3 - informace
Poznámka WX3IN1 I-Gate Digi 8/24/2019 73 N0OFH
Poloha: 38°18.37' N 99°01.40' W - lokátor EM08LH73EL - zobrazení mapy - statická mapa
15.4 km Severovýchod azimut 25° od Larned, Pawnee County, Kansas, United States [?]
23.4 km Západ azimut 254° od Great Bend, Barton County, Kansas, United States
99.3 km Západ azimut 286° od Hutchinson, Reno County, Kansas, United States
106.5 km Severovýchod azimut 54° od Dodge City, Ford County, Kansas, United States
Poslední pozice: 2021-12-03 04:17:01 UTC (2m30s před)
2021-12-02 22:17:01 CST místní čas v Larned, United States [?]
Poslední telemetrie: 2019-03-11 14:56:35 UTC (997d 13h22m před)
2019-03-11 09:56:35 CDT místní čas v Larned, United States [?]
Hodnoty Channel 1: 388 (TLM: 388 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 578 (TLM: 578 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
význam Bitů  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Tato stránka zobrazuje telemetrická data shromážděná a vysílaná APRS stanicemi. Telemetrie obsahuje analogové a digitální výsledky měření, jako je teplota a napětí, a binární bitové stavy přepínačů, relé nebo jiných proměnných, které mají pouze dva stavy (zapnuto/vypnuto, povoleno/zakázáno, otevřeno/zavřeno, pravda/nepravda).
User guide · FAQ · blog · Diskusní skupina · linky do aprs.fi · AIS stanoviště · Stav služby · Statistika databáze · Propagace na aprs.fi · Technické dataily · API · Změny · plánované změny · Pozornosti a poděkování · Podmínky Služby · iPhone/iPad APRS