Telemetrie - mapa · informace · telemetrie · počasí · zdrojové · status · majáky · zprávy · oběžníky · procházet · pohybující se · Můj účet
Je možné použít wildcard (*?) za prefixem. Např. VK*
Telemetrie od KC0UCQ - informace
Poznámka LNK, NE - Internet Link: UP, Uptime: 49 days, CPU: 98F
Poloha: 40°50.63' N 96°43.36' W - lokátor EN10PU32GM - zobrazení mapy - statická mapa
6.8 km Severozápad azimut 316° od Lincoln, Lancaster County, Nebraska, United States [?]
18.3 km Jihozápad azimut 243° od Waverly, Lancaster County, Nebraska, United States
80.3 km Jihozápad azimut 235° od Omaha, Douglas County, Nebraska, United States
Poslední pozice: 2021-10-17 12:45:05 UTC (4m48s před)
2021-10-17 07:45:05 CDT místní čas v Lincoln, United States [?]
Poslední telemetrie: 2021-10-17 12:30:06 UTC (19m47s před)
2021-10-17 07:30:06 CDT místní čas v Lincoln, United States [?]
Hodnoty CPU Temp: 101 F (TLM: 101 EQN: 0,1,0)
Uptime: 49 Days (TLM: 49 EQN: 0,1,0)
DX Distance: 49 Miles (TLM: 49 EQN: 0,1,0)
DX Digi Distance: 125 Miles (TLM: 125 EQN: 0,1,0)
Stations Heard: 10 Count (TLM: 10 EQN: 0,1,0)
význam Bitů  Internet Link    (BITS: 11111111)
Tato stránka zobrazuje telemetrická data shromážděná a vysílaná APRS stanicemi. Telemetrie obsahuje analogové a digitální výsledky měření, jako je teplota a napětí, a binární bitové stavy přepínačů, relé nebo jiných proměnných, které mají pouze dva stavy (zapnuto/vypnuto, povoleno/zakázáno, otevřeno/zavřeno, pravda/nepravda).
User guide · FAQ · blog · Diskusní skupina · linky do aprs.fi · AIS stanoviště · Stav služby · Statistika databáze · Propagace na aprs.fi · Technické dataily · API · Změny · plánované změny · Pozornosti a poděkování · Podmínky Služby · iPhone/iPad APRS