Telemetrie - mapa · informace · telemetrie · počasí · zdrojové · status · majáky · zprávy · oběžníky · procházet · pohybující se · Můj účet
Je možné použít wildcard (*?) za prefixem. Např. VK*
Telemetrie od OK8UOF - informace
Poznámka IGate
Poloha: 49°49.93' N 18°10.11' E - lokátor JN99CT09FR - zobrazení mapy - statická mapa
2.0 miles Východ azimut 74° od Vřesina, Czech Republic [?]
3.5 miles Východ azimut 102° od Dolní Lhota, Czech Republic
48.1 miles Jihozápad azimut 233° od Katowice, Silesian Voivodeship, Poland
82.6 miles Severovýchod azimut 57° od Brno, South Moravian Region, Czech Republic
Poslední pozice: 2021-01-15 09:20:37 EST (6m před)
2021-01-15 15:20:37 CET místní čas v Vřesina, Czech Republic [?]
Poslední telemetrie: 2021-01-15 09:22:33 EST (4m4s před)
2021-01-15 15:22:33 CET místní čas v Vřesina, Czech Republic [?]
Projekt Telemetry
Hodnoty Vin: 14.615 Volt (TLM: 185 EQN: 0,0.079,0)
Rx1h: 180 Pkt (TLM: 18 EQN: 0,10,0)
EffTot: 66 Pcnt (TLM: 66 EQN: 0,1,0)
Eff1h: 43 Pcnt (TLM: 43 EQN: 0,1,0)
Temp: 18 Deg (TLM: 146 EQN: 0,1,-128)
význam Bitů  O1     O2     O3     O4     I1     I2     I3     I4    (BITS: 11111111)
Telemetrie hustorie grafu pro OK8UOF

[24 hodin · 48 hodin · týden · měsíc · rok]

[24 hodin · 48 hodin · týden · měsíc · rok]

Tato stránka zobrazuje telemetrická data shromážděná a vysílaná APRS stanicemi. Telemetrie obsahuje analogové a digitální výsledky měření, jako je teplota a napětí, a binární bitové stavy přepínačů, relé nebo jiných proměnných, které mají pouze dva stavy (zapnuto/vypnuto, povoleno/zakázáno, otevřeno/zavřeno, pravda/nepravda).
User guide · FAQ · blog · Diskusní skupina · linky do aprs.fi · AIS stanoviště · Stav služby · Statistika databáze · Propagace na aprs.fi · Technické dataily · API · Změny · plánované změny · Pozornosti a poděkování · Podmínky Služby · iPhone/iPad APRS