Telemetrie - mapa · informace · telemetrie · počasí · zdrojové · status · majáky · zprávy · oběžníky · procházet · pohybující se · Můj účet
Je možné použít wildcard (*?) za prefixem. Např. VK*
Telemetrie od SA5BUM-1 - informace
Poznámka iGate & full digi = Torshalla
Poloha: 59°24.71' N 16°29.19' E - lokátor JO89FJ88JU - zobrazení mapy - statická mapa
1.2 km Jihovýchod azimut 116° od Torshälla, Eskilstuna Kommun, Södermanland, Sweden [?]
4.4 km Severovýchod azimut 44° od Hällbybrunn, Eskilstuna Kommun, Södermanland, Sweden
81.9 km Jihozápad azimut 233° od Uppsala, Uppsala Kommun, Uppsala, Sweden
89.8 km Západ azimut 276° od Stockholm, Stockholms Kommun, Stockholm, Sweden
Poslední pozice: 2021-10-24 22:20:49 UTC (28m49s před)
2021-10-25 00:20:49 CEST místní čas v Torshälla, Sweden [?]
Poslední telemetrie: 2021-10-24 22:37:44 UTC (11m54s před)
2021-10-25 00:37:44 CEST místní čas v Torshälla, Sweden [?]
Projekt Battery State Tracking
Hodnoty Battery: 100 Percent (TLM: 100 EQN: 0,1,0)
Charging/AC: 48 Charge/On/Off (TLM: 48 EQN: 0,1,0)
GPS+Sat: 2 Sats/On/Off (TLM: 2 EQN: 0,1,0)
A4: 500 N/A (TLM: 500 EQN: 0,1,0)
A5: 0 N/A (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
význam Bitů  A/C     Charging     GPS     B4     B5     B6     B7     B8    (BITS: 11111111)
Tato stránka zobrazuje telemetrická data shromážděná a vysílaná APRS stanicemi. Telemetrie obsahuje analogové a digitální výsledky měření, jako je teplota a napětí, a binární bitové stavy přepínačů, relé nebo jiných proměnných, které mají pouze dva stavy (zapnuto/vypnuto, povoleno/zakázáno, otevřeno/zavřeno, pravda/nepravda).
User guide · FAQ · blog · Diskusní skupina · linky do aprs.fi · AIS stanoviště · Stav služby · Statistika databáze · Propagace na aprs.fi · Technické dataily · API · Změny · plánované změny · Pozornosti a poděkování · Podmínky Služby · iPhone/iPad APRS