Telemetrie - mapa · informace · telemetrie · počasí · zdrojové · status · majáky · zprávy · oběžníky · procházet · pohybující se · Můj účet
Je možné použít wildcard (*?) za prefixem. Např. VK*
Telemetrie od SM3ULU-1 - informace
Poznámka IGate in Delsbo-Sweden
Poloha: 61°50.12' N 16°32.30' E - lokátor JP81GU40OL - zobrazení mapy - statická mapa
2.4 miles Sever azimut 347° od Delsbo, Hudiksvalls Kommun, Gävleborg, Sweden [?]
14.6 miles Východ azimut 88° od Ljusdal, Ljusdals Kommun, Gävleborg, Sweden
45.7 miles Jihozápad azimut 213° od Sundsvall, Sundsvalls Kommun, Västernorrland, Sweden
71.1 miles Jihozápad azimut 220° od Härnösand, Härnösands Kommun, Västernorrland, Sweden
Poslední pozice: 2020-09-29 05:34:25 CDT (11m57s před)
2020-09-29 12:34:25 CEST místní čas v Delsbo, Sweden [?]
Poslední telemetrie: 2020-09-29 05:37:31 CDT (8m51s před)
2020-09-29 12:37:31 CEST místní čas v Delsbo, Sweden [?]
Hodnoty Avg 10m: 0.001 Rx Erlang (TLM: 0.200 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0.001 Tx Erlang (TLM: 0.200 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 1 count/10m (TLM: 1 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 1 count/10m (TLM: 1 EQN: 0,1,0)
Telemetrie hustorie grafu pro SM3ULU-1

[24 hodin · 48 hodin · týden · měsíc · rok]

[24 hodin · 48 hodin · týden · měsíc · rok]

Tato stránka zobrazuje telemetrická data shromážděná a vysílaná APRS stanicemi. Telemetrie obsahuje analogové a digitální výsledky měření, jako je teplota a napětí, a binární bitové stavy přepínačů, relé nebo jiných proměnných, které mají pouze dva stavy (zapnuto/vypnuto, povoleno/zakázáno, otevřeno/zavřeno, pravda/nepravda).
User guide · FAQ · blog · Diskusní skupina · linky do aprs.fi · AIS stanoviště · Stav služby · Statistika databáze · Propagace na aprs.fi · Technické dataily · API · Změny · plánované změny · Pozornosti a poděkování · Podmínky Služby · iPhone/iPad APRS