Telemetrie - mapa · informace · telemetrie · počasí · zdrojové · status · majáky · zprávy · oběžníky · procházet · pohybující se · Můj účet
Je možné použít wildcard (*?) za prefixem. Např. VK*
Telemetrie od IS0XDA - informace
Volací značka: IS0XDA
Cíl Op. Gianni
Mic-E zpráva: En route
Poloha: 39°18.34' N 9°11.52' E - lokátor JM49OH33AI - zobrazení mapy - statická mapa
0.6 miles Západ azimut 292° od Sinnai, Provincia di Cagliari, Sardinia, Italy [?]
1.2 miles Sever azimut 17° od Settimo San Pietro, Provincia di Cagliari, Sardinia, Italy
4.4 miles Sever azimut 6° od Quartu Sant’Elena, Provincia di Cagliari, Sardinia, Italy
7.4 miles Severovýchod azimut 24° od Cagliari, Provincia di Cagliari, Sardinia, Italy
Poslední pozice: 2019-11-13 05:16:53 EST (44s před)
2019-11-13 11:16:53 CET místní čas v Sinnai, Italy [?]
Poslední telemetrie: 2015-07-27 03:33:37 EDT (1570d 2h44m před)
2015-07-27 09:33:37 CEST místní čas v Sinnai, Italy [?]
Hodnoty Avg 10m: 0 Rx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0.001 Tx Erlang (TLM: 0.200 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Telemetrie hustorie grafu pro IS0XDA

[24 hodin · 48 hodin · týden · měsíc · rok]

[24 hodin · 48 hodin · týden · měsíc · rok]

Tato stránka zobrazuje telemetrická data shromážděná a vysílaná APRS stanicemi. Telemetrie obsahuje analogové a digitální výsledky měření, jako je teplota a napětí, a binární bitové stavy přepínačů, relé nebo jiných proměnných, které mají pouze dva stavy (zapnuto/vypnuto, povoleno/zakázáno, otevřeno/zavřeno, pravda/nepravda).
User guide · FAQ · blog · Diskusní skupina · linky do aprs.fi · AIS stanoviště · Service status · Statistika databáze · Propagace na aprs.fi · Technické dataily · API · Změny · plánované změny · Pozornosti a poděkování · Podmínky Služby · iPhone/iPad APRS