APRS/CWOP počasí - mapa · informace · telemetrie · počasí · zdrojové · status · majáky · zprávy · oběžníky · procházet · pohybující se · Můj účet
Je možné použít wildcard (*?) za prefixem. Např. G*
APRS/CWOP WX report z -7 - informace
Poznámka Anytone AT-D878 Analogue APRS
Poloha: 51°23.90' N 0°23.06' W - lokátor IO91TJ35VO - zobrazení mapy - statická mapa
4.9 miles Sever azimut 14° od Cobham, Surrey, England, United Kingdom [?]
8.2 miles Sever azimut 357° od Great Bookham, Surrey, England, United Kingdom
13.5 miles Jihozápad azimut 236° od London, Greater London, England, United Kingdom
14.9 miles Jihozápad azimut 238° od City of London, Greater London, England, United Kingdom
Poslední pozice: 2020-04-03 01:24:23 EDT (5h29m před)
2020-04-03 06:24:23 BST místní čas v Cobham, United Kingdom [?]
Poslední WX zpráva: 2019-05-20 20:31:20 EDT (318d 10h22m před)
2019-05-21 01:31:20 BST místní čas v Cobham, United Kingdom [?]
Výška 744 ft
Teplota: 60 °F
tlak: 1035.5 mbar
Vítr: Jihovýchod 132° 8.9 MPH (Nárazy 17.0 MPH)
srážky: 0.0 inches za poslední hodinu, 0.0 inches za posledních 24 hodin, 0.0 inches od půlnoci
Grafy historie počasí -7

[24 hodin · 48 hodin · týden · měsíc · rok]

[24 hodin · 48 hodin · týden · měsíc · rok]

Tato stránka zobrazuje data o počasí shromážděná většinou soukromými meteorologickými stanicemi. Stanice s CW prefixy, číselnými volacími znaky se účastní programu CWOP. Většina ostatních meteorologických stanic jsou radioamatéři s meteostanicem. Některé informace jsou také konvertovány individuálně z veřejně dostupných zdrojů jako jsou letištní zprávy o počasí.
User guide · FAQ · blog · Diskusní skupina · linky do aprs.fi · AIS stanoviště · Service status · Statistika databáze · Propagace na aprs.fi · Technické dataily · API · Změny · plánované změny · Pozornosti a poděkování · Podmínky Služby · iPhone/iPad APRS