APRS/CWOP počasí - mapa · informace · telemetrie · počasí · zdrojové · status · majáky · zprávy · oběžníky · procházet · pohybující se · Můj účet
Je možné použít wildcard (*?) za prefixem. Např. G*
APRS/CWOP WX report z FW7316 - informace
Poznámka .WFL
Poloha: 44°14.70' N 11°57.05' E - lokátor JN54XF48CT - zobrazení mapy - statická mapa
8.5 km Západ azimut 286° od Forlì, Provincia di Forlì, Emilia-Romagna, Italy [?]
15.4 km Severozápad azimut 293° od Forlimpopoli, Provincia di Forlì, Emilia-Romagna, Italy
55.9 km Jihovýchod azimut 119° od Bologna, Provincia di Bologna, Emilia-Romagna, Italy
77.2 km Severovýchod azimut 46° od Florence, Provincia di Firenze, Tuscany, Italy
Poslední pozice: 2021-12-03 08:05:02 UTC (52s před)
2021-12-03 09:05:02 CET místní čas v Forlì, Italy [?]
Poslední WX zpráva: 2021-12-03 08:03:18 UTC (2m36s před)
2021-12-03 09:03:18 CET místní čas v Forlì, Italy [?]
Teplota: 6.1 °C
rosný bod: 5.4 °C
vlhkost: 95 %
tlak: 1008.6 mbar
Vítr: Sever 338° 3.6 m/s (Nárazy 4.5 m/s)
srážky: 0.3 mm za poslední hodinu, 25.4 mm za posledních 24 hodin, 0.5 mm od půlnoci
Tato stránka zobrazuje data o počasí shromážděná většinou soukromými meteorologickými stanicemi. Stanice s CW prefixy, číselnými volacími znaky se účastní programu CWOP. Většina ostatních meteorologických stanic jsou radioamatéři s meteostanicem. Některé informace jsou také konvertovány individuálně z veřejně dostupných zdrojů jako jsou letištní zprávy o počasí.
User guide · FAQ · blog · Diskusní skupina · linky do aprs.fi · AIS stanoviště · Stav služby · Statistika databáze · Propagace na aprs.fi · Technické dataily · API · Změny · plánované změny · Pozornosti a poděkování · Podmínky Služby · iPhone/iPad APRS