APRS/CWOP počasí - mapa · informace · telemetrie · počasí · zdrojové · status · majáky · zprávy · oběžníky · procházet · pohybující se · Můj účet
Je možné použít wildcard (*?) za prefixem. Např. G*
APRS/CWOP WX report z KOSMIC - informace
Poznámka EAGLEMOUNT at CONCRESCENCE
Poloha: 47°57.39' N 122°50.88' W - lokátor CN87NW89FN - zobrazení mapy - statická mapa
9.7 km Jihozápad azimut 209° od Port Hadlock-Irondale, Jefferson County, Washington, United States [?]
23.3 km Jihovýchod azimut 126° od Sequim, Clallam County, Washington, United States
54.8 km Severozápad azimut 315° od Seattle, King County, Washington, United States
65.5 km Jihovýchod azimut 144° od Victoria, British Columbia, Canada
Poslední pozice: 2021-10-25 15:07:41 UTC (14h54m před)
2021-10-25 08:07:41 PDT místní čas v Port Hadlock-Irondale, United States [?]
Poslední WX zpráva: 2021-07-01 18:25:30 UTC (116d 11h37m před)
2021-07-01 11:25:30 PDT místní čas v Port Hadlock-Irondale, United States [?]
Vítr: Sever 0° 0.0 m/s (Nárazy 0.0 m/s)
srážky: 0.0 mm od půlnoci
Tato stránka zobrazuje data o počasí shromážděná většinou soukromými meteorologickými stanicemi. Stanice s CW prefixy, číselnými volacími znaky se účastní programu CWOP. Většina ostatních meteorologických stanic jsou radioamatéři s meteostanicem. Některé informace jsou také konvertovány individuálně z veřejně dostupných zdrojů jako jsou letištní zprávy o počasí.
User guide · FAQ · blog · Diskusní skupina · linky do aprs.fi · AIS stanoviště · Stav služby · Statistika databáze · Propagace na aprs.fi · Technické dataily · API · Změny · plánované změny · Pozornosti a poděkování · Podmínky Služby · iPhone/iPad APRS