APRS/CWOP počasí - mapa · informace · telemetrie · počasí · zdrojové · status · majáky · zprávy · oběžníky · procházet · pohybující se · Můj účet
Je možné použít wildcard (*?) za prefixem. Např. G*
APRS/CWOP WX report z SA5BUM-5 - informace
Poznámka eCumulusFO
Poloha: 59°24.70' N 16°29.20' E - lokátor JO89FJ88JT - zobrazení mapy - statická mapa
1.3 km Jihovýchod azimut 116° od Torshälla, Eskilstuna Kommun, Södermanland, Sweden [?]
4.4 km Severovýchod azimut 44° od Hällbybrunn, Eskilstuna Kommun, Södermanland, Sweden
81.9 km Jihozápad azimut 233° od Uppsala, Uppsala Kommun, Uppsala, Sweden
89.8 km Západ azimut 276° od Stockholm, Stockholms Kommun, Stockholm, Sweden
Poslední pozice: 2021-11-27 23:47:29 UTC (14s před)
2021-11-28 00:47:29 CET místní čas v Torshälla, Sweden [?]
Poslední WX zpráva: 2021-11-27 23:39:44 UTC (7m59s před)
2021-11-28 00:39:44 CET místní čas v Torshälla, Sweden [?]
Teplota: -2.2 °C
vlhkost: 82 %
tlak: 1002.0 mbar
Vítr: Severovýchod 25° 1.8 m/s (Nárazy 2.7 m/s)
srážky: 0.0 mm za poslední hodinu, 0.0 mm za posledních 24 hodin, 0.0 mm od půlnoci
Světelnost: 0 W/m²
Tato stránka zobrazuje data o počasí shromážděná většinou soukromými meteorologickými stanicemi. Stanice s CW prefixy, číselnými volacími znaky se účastní programu CWOP. Většina ostatních meteorologických stanic jsou radioamatéři s meteostanicem. Některé informace jsou také konvertovány individuálně z veřejně dostupných zdrojů jako jsou letištní zprávy o počasí.
User guide · FAQ · blog · Diskusní skupina · linky do aprs.fi · AIS stanoviště · Stav služby · Statistika databáze · Propagace na aprs.fi · Technické dataily · API · Změny · plánované změny · Pozornosti a poděkování · Podmínky Služby · iPhone/iPad APRS