APRS/CWOP počasí - mapa · informace · telemetrie · počasí · zdrojové · status · majáky · zprávy · oběžníky · procházet · pohybující se · Můj účet
Je možné použít wildcard (*?) za prefixem. Např. G*
APRS/CWOP WX report z 8WEH - informace
Poznámka 0r000P0001232L....
Poloha: 60°02.29' N 34°16.09' E - lokátor KP70DA29ED - zobrazení mapy - statická mapa
36.1 miles Sever azimut 6° od Pikalëvo, Leningrad, Russia [?]
37.3 miles Severovýchod azimut 43° od Tikhvin, Leningrad, Russia
67.1 miles Východ azimut 83° od Volkhov, Leningrad, Russia
Poslední pozice: 2020-02-17 05:30:28 CST (224d 17h33m před)
2020-02-17 14:30:28 MSK místní čas v Pikalëvo, Russia [?]
Poslední WX zpráva: 2019-11-30 00:40:04 CST (303d 22h23m před)
2019-11-30 09:40:04 MSK místní čas v Pikalëvo, Russia [?]
Teplota: 38 °F
vlhkost: 8 %
Vítr: Západ 286° 0.0 MPH (Nárazy 0.9 MPH)
srážky: 0.0 inches za poslední hodinu, 0.0 inches za posledních 24 hodin, 0.0 inches od půlnoci
Grafy historie počasí 8WEH

[24 hodin · 48 hodin · týden · měsíc · rok]

[24 hodin · 48 hodin · týden · měsíc · rok]

Tato stránka zobrazuje data o počasí shromážděná většinou soukromými meteorologickými stanicemi. Stanice s CW prefixy, číselnými volacími znaky se účastní programu CWOP. Většina ostatních meteorologických stanic jsou radioamatéři s meteostanicem. Některé informace jsou také konvertovány individuálně z veřejně dostupných zdrojů jako jsou letištní zprávy o počasí.
User guide · FAQ · blog · Diskusní skupina · linky do aprs.fi · AIS stanoviště · Stav služby · Statistika databáze · Propagace na aprs.fi · Technické dataily · API · Změny · plánované změny · Pozornosti a poděkování · Podmínky Služby · iPhone/iPad APRS