APRS/CWOP počasí - mapa · informace · telemetrie · počasí · zdrojové · status · majáky · zprávy · oběžníky · procházet · pohybující se · Můj účet
Je možné použít wildcard (*?) za prefixem. Např. G*
APRS/CWOP WX report z BV5AB-9 - informace
Poznámka 7.1V 35.7C 0981.3pa S03 Mobile KG-928
Mic-E zpráva: Off duty
Poloha: 24°11.95' N 120°44.71' E - lokátor PL04IE97KT - zobrazení mapy - statická mapa
6.3 km Jihovýchod azimut 153° od Fengyuan, Taichung, Taiwan, Taiwan [?]
8.5 km Severovýchod azimut 47° od Taichung, T’ai-chung Hsien, Taiwan, Taiwan
123.3 km Jihozápad azimut 220° od Taipei, Taipei, Taiwan
Poslední pozice: 2021-11-30 07:33:20 UTC (54d 17h40m před)
2021-11-30 15:33:20 CST místní čas v Fengyuan, Taiwan [?]
Poslední WX zpráva: 2021-05-02 06:36:55 UTC (266d 18h36m před)
2021-05-02 14:36:55 CST místní čas v Fengyuan, Taiwan [?]
Výška 91 m
Teplota: 28.9 °C
rosný bod: 24.9 °C
vlhkost: 79 %
tlak: 985.2 mbar
Vítr: Sever 0° 0.0 m/s (Nárazy 0.0 m/s)
srážky: 0.0 mm za poslední hodinu, 0.0 mm za posledních 24 hodin
Tato stránka zobrazuje data o počasí shromážděná většinou soukromými meteorologickými stanicemi. Stanice s CW prefixy, číselnými volacími znaky se účastní programu CWOP. Většina ostatních meteorologických stanic jsou radioamatéři s meteostanicem. Některé informace jsou také konvertovány individuálně z veřejně dostupných zdrojů jako jsou letištní zprávy o počasí.
User guide · FAQ · blog · Diskusní skupina · linky do aprs.fi · AIS stanoviště · Stav služby · Statistika databáze · Propagace na aprs.fi · Technické dataily · API · Změny · plánované změny · Pozornosti a poděkování · Podmínky Služby · iPhone/iPad APRS