APRS/CWOP počasí - mapa · informace · telemetrie · počasí · zdrojové · status · majáky · zprávy · oběžníky · procházet · pohybující se · Můj účet
Je možné použít wildcard (*?) za prefixem. Např. G*
APRS/CWOP WX report z CW0300 - informace
Poloha: 33°52.93' N 79°00.12' W - lokátor FM03LV91SR - zobrazení mapy - statická mapa
6.6 km Severovýchod azimut 39° od Conway, Horry County, South Carolina, United States [?]
7.0 km Sever azimut 13° od Red Hill, Horry County, South Carolina, United States
104.6 km Západ azimut 249° od Wilmington, New Hanover County, North Carolina, United States
144.5 km Severovýchod azimut 40° od North Charleston, Charleston County, South Carolina, United States
Poslední pozice: 2021-10-19 12:55:55 UTC (2m42s před)
2021-10-19 08:55:55 EDT místní čas v Conway, United States [?]
Poslední WX zpráva: 2021-08-31 12:34:40 UTC (49d 23m před)
2021-08-31 08:34:40 EDT místní čas v Conway, United States [?]
Teplota: 24.4 °C
rosný bod: 23.5 °C
vlhkost: 95 %
tlak: 1010.9 mbar
Vítr: Jihozápad 225° 0.0 m/s (Nárazy 0.9 m/s)
srážky: 0.0 mm za poslední hodinu, 0.0 mm za posledních 24 hodin, 0.0 mm od půlnoci
Světelnost: 90 W/m²
Tato stránka zobrazuje data o počasí shromážděná většinou soukromými meteorologickými stanicemi. Stanice s CW prefixy, číselnými volacími znaky se účastní programu CWOP. Většina ostatních meteorologických stanic jsou radioamatéři s meteostanicem. Některé informace jsou také konvertovány individuálně z veřejně dostupných zdrojů jako jsou letištní zprávy o počasí.
User guide · FAQ · blog · Diskusní skupina · linky do aprs.fi · AIS stanoviště · Stav služby · Statistika databáze · Propagace na aprs.fi · Technické dataily · API · Změny · plánované změny · Pozornosti a poděkování · Podmínky Služby · iPhone/iPad APRS