APRS/CWOP počasí - mapa · informace · telemetrie · počasí · zdrojové · status · majáky · zprávy · oběžníky · procházet · pohybující se · Můj účet
Je možné použít wildcard (*?) za prefixem. Např. G*
APRS/CWOP WX report z EB3EHJ-14 - informace
Poznámka Digipeater del Mediterraneo AMIRED
Poloha: 41°18.09' N 1°55.66' E - lokátor JN01XH12HI - zobrazení mapy - statická mapa
3.6 km Jih azimut 188° od Begues, Província de Barcelona, Catalonia, Spain [?]
7.1 km Jihozápad azimut 221° od Torrelles de Llobregat, Província de Barcelona, Catalonia, Spain
21.6 km Jihozápad azimut 243° od Barcelona, Província de Barcelona, Catalonia, Spain
21.8 km Jihozápad azimut 244° od Eixample, Província de Barcelona, Catalonia, Spain
Poslední pozice: 2022-01-05 03:05:12 UTC (22d 13h33m před)
2022-01-05 04:05:12 CET místní čas v Begues, Spain [?]
Poslední WX zpráva: 2021-10-20 14:53:25 UTC (99d 1h44m před)
2021-10-20 16:53:25 CEST místní čas v Begues, Spain [?]
Teplota: 25.0 °C
rosný bod: 13.8 °C
vlhkost: 50 %
tlak: 1016.0 mbar
Vítr: Jihovýchod 153° 3.6 m/s (Nárazy 3.6 m/s)
srážky: 0.0 mm za poslední hodinu, 0.0 mm za posledních 24 hodin, 0.0 mm od půlnoci
Tato stránka zobrazuje data o počasí shromážděná většinou soukromými meteorologickými stanicemi. Stanice s CW prefixy, číselnými volacími znaky se účastní programu CWOP. Většina ostatních meteorologických stanic jsou radioamatéři s meteostanicem. Některé informace jsou také konvertovány individuálně z veřejně dostupných zdrojů jako jsou letištní zprávy o počasí.
User guide · FAQ · blog · Diskusní skupina · linky do aprs.fi · AIS stanoviště · Stav služby · Statistika databáze · Propagace na aprs.fi · Technické dataily · API · Změny · plánované změny · Pozornosti a poděkování · Podmínky Služby · iPhone/iPad APRS