Telemetrie - mapa · informace · telemetrie · počasí · zdrojové · status · majáky · zprávy · oběžníky · procházet · pohybující se · Můj účet
Je možné použít wildcard (*?) za prefixem. Např. VK*
Telemetrie od BM4GNC-7 - informace
Poznámka 144.640MHz K 4.21V 29.9C TF Err
Mic-E zpráva: Off duty
Poloha: 25°00.97' N 121°18.71' E - lokátor PL05PA73KV - zobrazení mapy - statická mapa
2.9 km Severovýchod azimut 31° od Taoyuan City, Taiwan, Taiwan [?]
3.0 km Sever azimut 347° od Taoyuan, Taoyuan, Taiwan, Taiwan
22.4 km Západ azimut 261° od Taipei, Taipei, Taiwan
115.6 km Severovýchod azimut 33° od Taichung, T’ai-chung Hsien, Taiwan, Taiwan
Poslední pozice: 2022-06-29 14:16:02 UTC (3d 2h23m před)
2022-06-29 22:16:02 CST místní čas v Taoyuan City, Taiwan [?]
Poslední telemetrie: 2022-06-24 10:18:22 UTC (8d 6h20m před)
2022-06-24 18:18:22 CST místní čas v Taoyuan City, Taiwan [?]
Výška 86 m
Hodnoty Channel 1: 7 (TLM: 7 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 802 (TLM: 802 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 421 (TLM: 421 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 8 (TLM: 8 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
význam Bitů  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Tato stránka zobrazuje telemetrická data shromážděná a vysílaná APRS stanicemi. Telemetrie obsahuje analogové a digitální výsledky měření, jako je teplota a napětí, a binární bitové stavy přepínačů, relé nebo jiných proměnných, které mají pouze dva stavy (zapnuto/vypnuto, povoleno/zakázáno, otevřeno/zavřeno, pravda/nepravda).
User guide · FAQ · blog · Diskusní skupina · linky do aprs.fi · AIS stanoviště · Stav služby · Statistika databáze · Propagace na aprs.fi · Technické dataily · API · Změny · plánované změny · Pozornosti a poděkování · Podmínky Služby · iPhone/iPad APRS