Telemetrie - mapa · informace · telemetrie · počasí · zdrojové · status · majáky · zprávy · oběžníky · procházet · pohybující se · Můj účet
Je možné použít wildcard (*?) za prefixem. Např. VK*
Telemetrie od BV5AB - informace
Poznámka NextVOD_WebUI+TNC-22M Rx-only iGate C160 144.640Mhz NR7700
Poloha: 24°11.97' N 120°43.40' E - lokátor PL04IE67TV - zobrazení mapy - statická mapa
5.6 km Jih azimut 173° od Fengyuan, Taichung, Taiwan, Taiwan [?]
7.1 km Severovýchod azimut 34° od Taichung, T’ai-chung Hsien, Taiwan, Taiwan
124.7 km Jihozápad azimut 221° od Taipei, Taipei, Taiwan
Poslední pozice: 2021-10-17 02:53:47 UTC (2m32s před)
2021-10-17 10:53:47 CST místní čas v Fengyuan, Taiwan [?]
Poslední telemetrie: 2021-10-17 02:46:12 UTC (10m7s před)
2021-10-17 10:46:12 CST místní čas v Fengyuan, Taiwan [?]
Hodnoty Avg 10m: 0.014 Rx Erlang (TLM: 2.700 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0 Tx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 10 count/10m (TLM: 10 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 4 count/10m (TLM: 4 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Tato stránka zobrazuje telemetrická data shromážděná a vysílaná APRS stanicemi. Telemetrie obsahuje analogové a digitální výsledky měření, jako je teplota a napětí, a binární bitové stavy přepínačů, relé nebo jiných proměnných, které mají pouze dva stavy (zapnuto/vypnuto, povoleno/zakázáno, otevřeno/zavřeno, pravda/nepravda).
User guide · FAQ · blog · Diskusní skupina · linky do aprs.fi · AIS stanoviště · Stav služby · Statistika databáze · Propagace na aprs.fi · Technické dataily · API · Změny · plánované změny · Pozornosti a poděkování · Podmínky Služby · iPhone/iPad APRS