Telemetrie - mapa · informace · telemetrie · počasí · zdrojové · status · majáky · zprávy · oběžníky · procházet · pohybující se · Můj účet
Je možné použít wildcard (*?) za prefixem. Např. VK*
Telemetrie od BX5AG-12 - informace
Poznámka NextVOD Snake TNC Rx-only iGate
Poloha: 24°04.76' N 120°32.87' E - lokátor PL04GB59RA - zobrazení mapy - statická mapa
1.7 km Severozápad azimut 294° od Chang-hua, Changhua, Taiwan, Taiwan [?]
15.7 km Jihozápad azimut 241° od Taichung, T’ai-chung Hsien, Taiwan, Taiwan
146.5 km Jihozápad azimut 223° od Taipei, Taipei, Taiwan
Poslední pozice: 2021-08-31 14:25:44 UTC (144d 14h44m před)
2021-08-31 22:25:44 CST místní čas v Chang-hua, Taiwan [?]
Poslední telemetrie: 2021-08-15 04:51:19 UTC (161d 19m před)
2021-08-15 12:51:19 CST místní čas v Chang-hua, Taiwan [?]
Hodnoty Avg 10m: 0 Rx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0 Tx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Tato stránka zobrazuje telemetrická data shromážděná a vysílaná APRS stanicemi. Telemetrie obsahuje analogové a digitální výsledky měření, jako je teplota a napětí, a binární bitové stavy přepínačů, relé nebo jiných proměnných, které mají pouze dva stavy (zapnuto/vypnuto, povoleno/zakázáno, otevřeno/zavřeno, pravda/nepravda).
User guide · FAQ · blog · Diskusní skupina · linky do aprs.fi · AIS stanoviště · Stav služby · Statistika databáze · Propagace na aprs.fi · Technické dataily · API · Změny · plánované změny · Pozornosti a poděkování · Podmínky Služby · iPhone/iPad APRS