Telemetrie - mapa · informace · telemetrie · počasí · zdrojové · status · majáky · zprávy · oběžníky · procházet · pohybující se · Můj účet
Je možné použít wildcard (*?) za prefixem. Např. VK*
Telemetrie od DB0TGO-15 - informace
Poznámka 2m & 70cm 1k2 X-Band-iGate.APRX - Msg mit Text-to-Speech - sysop: dl7ata@winlink.org
Poloha: 52°34.18' N 13°13.92' E - lokátor JO62ON76UR - zobrazení mapy - statická mapa
4.3 miles Západ azimut 273° od Berlin Reinickendorf, Berlin, Germany [?]
4.8 miles Západ azimut 268° od Reinickendorf, Berlin, Germany
8.1 miles Severozápad azimut 293° od Berlin, Berlin, Germany
80.8 miles Jihozápad azimut 223° od Szczecin, Szczecin, West Pomeranian Voivodeship, Poland
Poslední pozice: 2020-03-30 19:15:50 EDT (9m32s před)
2020-03-31 01:15:50 CEST místní čas v Berlin Reinickendorf, Germany [?]
Poslední telemetrie: 2020-03-30 19:19:35 EDT (5m47s před)
2020-03-31 01:19:35 CEST místní čas v Berlin Reinickendorf, Germany [?]
Projekt Aprx v2.9.0-28-g13c6e79
Hodnoty Avg 10m: 0.090 Rx Erlang (TLM: 18 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0.011 Tx Erlang (TLM: 2.300 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 76 count/10m (TLM: 76 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 11 count/10m (TLM: 11 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 6 count/10m (TLM: 6 EQN: 0,1,0)
Telemetrie hustorie grafu pro DB0TGO-15

[24 hodin · 48 hodin · týden · měsíc · rok]

[24 hodin · 48 hodin · týden · měsíc · rok]

Tato stránka zobrazuje telemetrická data shromážděná a vysílaná APRS stanicemi. Telemetrie obsahuje analogové a digitální výsledky měření, jako je teplota a napětí, a binární bitové stavy přepínačů, relé nebo jiných proměnných, které mají pouze dva stavy (zapnuto/vypnuto, povoleno/zakázáno, otevřeno/zavřeno, pravda/nepravda).
User guide · FAQ · blog · Diskusní skupina · linky do aprs.fi · AIS stanoviště · Service status · Statistika databáze · Propagace na aprs.fi · Technické dataily · API · Změny · plánované změny · Pozornosti a poděkování · Podmínky Služby · iPhone/iPad APRS