Telemetrie - mapa · informace · telemetrie · počasí · zdrojové · status · majáky · zprávy · oběžníky · procházet · pohybující se · Můj účet
Je možné použít wildcard (*?) za prefixem. Např. VK*
Telemetrie od DO7DH-5 - informace
Poznámka InnSalzachWetter
Poloha: 48°09.75' N 12°37.07' E - lokátor JN68HD49DA - zobrazení mapy - statická mapa
5.5 miles Sever azimut 353° od Kirchweidach, Regierungsbezirk Oberbayern, Bavaria, Germany [?]
6.0 miles Severovýchod azimut 23° od Tacherting, Regierungsbezirk Oberbayern, Bavaria, Germany
31.9 miles Severozápad azimut 322° od Salzburg, Salzburg, Austria
48.0 miles Východ azimut 88° od München (Muenchen), Regierungsbezirk Oberbayern, Bavaria, Germany
Poslední pozice: 2021-01-26 07:52:05 EST (2s před)
2021-01-26 13:52:05 CET místní čas v Kirchweidach, Germany [?]
Poslední telemetrie: 2021-01-26 07:50:12 EST (1m55s před)
2021-01-26 13:50:12 CET místní čas v Kirchweidach, Germany [?]
Hodnoty Battery: 12.800 V (TLM: 128 EQN: 0,0.1,0)
Brightness: 0 lx (TLM: 0 EQN: 1,0,0)
RSSI: -79 dBm (TLM: 79 EQN: 0,-1,0)
Telemetrie hustorie grafu pro DO7DH-5

[24 hodin · 48 hodin · týden · měsíc · rok]

[24 hodin · 48 hodin · týden · měsíc · rok]

Tato stránka zobrazuje telemetrická data shromážděná a vysílaná APRS stanicemi. Telemetrie obsahuje analogové a digitální výsledky měření, jako je teplota a napětí, a binární bitové stavy přepínačů, relé nebo jiných proměnných, které mají pouze dva stavy (zapnuto/vypnuto, povoleno/zakázáno, otevřeno/zavřeno, pravda/nepravda).
User guide · FAQ · blog · Diskusní skupina · linky do aprs.fi · AIS stanoviště · Stav služby · Statistika databáze · Propagace na aprs.fi · Technické dataily · API · Změny · plánované změny · Pozornosti a poděkování · Podmínky Služby · iPhone/iPad APRS