Telemetrie - mapa · informace · telemetrie · počasí · zdrojové · status · majáky · zprávy · oběžníky · procházet · pohybující se · Můj účet
Je možné použít wildcard (*?) za prefixem. Např. VK*
Telemetrie od EL-SM5GXQ - informace
Zdojová značka: SM5GXQ
Poznámka 145.238MHz T000 R14k SvxLink in Norrkoping, Sweden. Using Swedish network of SvxReflectors.
Poloha: 58°35.25' N 16°12.06' E - lokátor JO88CO41CA - zobrazení mapy - statická mapa
1.3 km Jihovýchod azimut 125° od Norrköping, Norrköpings Kommun, Östergötland, Sweden [?]
4.3 km Jihozápad azimut 221° od Lindö, Östergötland, Sweden
134.8 km Jihozápad azimut 229° od Kista, Stockholms Kommun, Stockholm, Sweden
135.1 km Jihozápad azimut 233° od Stockholm, Stockholms Kommun, Stockholm, Sweden
Poslední pozice: 2021-10-27 15:46:44 UTC (24m45s před)
2021-10-27 17:46:44 CEST místní čas v Norrköping, Sweden [?]
Poslední telemetrie: 2021-10-27 16:03:46 UTC (7m43s před)
2021-10-27 18:03:46 CEST místní čas v Norrköping, Sweden [?]
Hodnoty Channel 1: 0 RX Erlang (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 0 TX Erlang (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 0 RXcount/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 0 TXcount/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 none1 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
význam Bitů  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Tato stránka zobrazuje telemetrická data shromážděná a vysílaná APRS stanicemi. Telemetrie obsahuje analogové a digitální výsledky měření, jako je teplota a napětí, a binární bitové stavy přepínačů, relé nebo jiných proměnných, které mají pouze dva stavy (zapnuto/vypnuto, povoleno/zakázáno, otevřeno/zavřeno, pravda/nepravda).
User guide · FAQ · blog · Diskusní skupina · linky do aprs.fi · AIS stanoviště · Stav služby · Statistika databáze · Propagace na aprs.fi · Technické dataily · API · Změny · plánované změny · Pozornosti a poděkování · Podmínky Služby · iPhone/iPad APRS