Telemetrie - mapa · informace · telemetrie · počasí · zdrojové · status · majáky · zprávy · oběžníky · procházet · pohybující se · Můj účet
Je možné použít wildcard (*?) za prefixem. Např. VK*
Telemetrie od LX1CU-12 - informace
Poznámka www.rlx.lu
Mic-E zpráva: En route
Poloha: 49°48.24' N 5°59.91' E - lokátor JN29XT92TX - zobrazení mapy - statická mapa
3.4 km Jih azimut 191° od Mertzig, Canton de Diekirch, Diekirch, Luxembourg [?]
5.4 km Západ azimut 290° od Bissen, Canton de Mersch, Luxembourg, Luxembourg
129.6 km Jihozápad azimut 218° od Bonn, North Rhine-Westphalia, Germany
165.0 km Jihovýchod azimut 134° od Brussels, (Bruxelles-Capitale), Brussels Capital Region, Belgium
Poslední pozice: 2021-10-26 15:58:45 UTC (8h57m před)
2021-10-26 17:58:45 CEST místní čas v Mertzig, Luxembourg [?]
Poslední telemetrie: 2021-09-12 07:44:14 UTC (44d 17h11m před)
2021-09-12 09:44:14 CEST místní čas v Mertzig, Luxembourg [?]
Výška 282 m
Projekt Telemetry test
Hodnoty Vin: 14.925 Volt (TLM: 199 EQN: 0,0.075,0)
A2: 0 None (TLM: 0 EQN: 0,0,0)
A3: 0 None (TLM: 0 EQN: 0,0,0)
A4: 0 None (TLM: 0 EQN: 0,0,0)
A5: 0 None (TLM: 0 EQN: 0,0,0)
význam Bitů  O1     O2     O3     O4     I1     I2     I3     I4    (BITS: 11111111)
Tato stránka zobrazuje telemetrická data shromážděná a vysílaná APRS stanicemi. Telemetrie obsahuje analogové a digitální výsledky měření, jako je teplota a napětí, a binární bitové stavy přepínačů, relé nebo jiných proměnných, které mají pouze dva stavy (zapnuto/vypnuto, povoleno/zakázáno, otevřeno/zavřeno, pravda/nepravda).
User guide · FAQ · blog · Diskusní skupina · linky do aprs.fi · AIS stanoviště · Stav služby · Statistika databáze · Propagace na aprs.fi · Technické dataily · API · Změny · plánované změny · Pozornosti a poděkování · Podmínky Služby · iPhone/iPad APRS