Telemetrie - mapa · informace · telemetrie · počasí · zdrojové · status · majáky · zprávy · oběžníky · procházet · pohybující se · Můj účet
Je možné použít wildcard (*?) za prefixem. Např. VK*
Telemetrie od N6EX-5 - informace
Poznámka W1 for South Bay/WLA
Poloha: 33°48.40' N 118°22.11' W - lokátor DM03TT53SO - zobrazení mapy - statická mapa
2.1 km Východ azimut 71° od Palos Verdes Estates, Los Angeles County, California, United States [?]
2.3 km Severozápad azimut 335° od Rolling Hills Estates, Los Angeles County, California, United States
17.1 km Západ azimut 285° od Long Beach, Los Angeles County, California, United States
29.6 km Jihozápad azimut 203° od Los Angeles, Los Angeles County, California, United States
Poslední pozice: 2022-01-22 06:03:36 UTC (6m29s před)
2022-01-21 22:03:36 PST místní čas v Palos Verdes Estates, United States [?]
Poslední telemetrie: 2020-01-04 14:57:32 UTC (748d 15h12m před)
2020-01-04 06:57:32 PST místní čas v Palos Verdes Estates, United States [?]
Hodnoty Channel 1: 501 (TLM: 501 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 594 (TLM: 594 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
význam Bitů  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Tato stránka zobrazuje telemetrická data shromážděná a vysílaná APRS stanicemi. Telemetrie obsahuje analogové a digitální výsledky měření, jako je teplota a napětí, a binární bitové stavy přepínačů, relé nebo jiných proměnných, které mají pouze dva stavy (zapnuto/vypnuto, povoleno/zakázáno, otevřeno/zavřeno, pravda/nepravda).
User guide · FAQ · blog · Diskusní skupina · linky do aprs.fi · AIS stanoviště · Stav služby · Statistika databáze · Propagace na aprs.fi · Technické dataily · API · Změny · plánované změny · Pozornosti a poděkování · Podmínky Služby · iPhone/iPad APRS