Telemetrie - mapa · informace · telemetrie · počasí · zdrojové · status · majáky · zprávy · oběžníky · procházet · pohybující se · Můj účet
Je možné použít wildcard (*?) za prefixem. Např. VK*
Telemetrie od OE7BFT - informace
Poznámka QRV @145.500 MHZ
Poloha: 47°14.16' N 11°26.05' E - lokátor JN57RF26CP - zobrazení mapy - statická mapa
4.2 km Jihovýchod azimut 135° od Innsbruck, Tyrol, Austria [?]
5.4 km Jih azimut 193° od Rum, Politischer Bezirk Innsbruck, Tyrol, Austria
100.7 km Jih azimut 186° od München (Muenchen), Regierungsbezirk Oberbayern, Bavaria, Germany
Poslední pozice: 2022-01-18 00:45:36 UTC (14m17s před)
2022-01-18 01:45:36 CET místní čas v Innsbruck, Austria [?]
Poslední telemetrie: 2022-01-18 00:53:01 UTC (6m52s před)
2022-01-18 01:53:01 CET místní čas v Innsbruck, Austria [?]
Hodnoty Temp: 2.900 deg C (TLM: 29 EQN: 0,0.1,0)
Humi: 59.300 % (TLM: 593 EQN: 0,0.1,0)
Baro: 1039.900 hPa (TLM: 10399 EQN: 0,0.1,0)
Tato stránka zobrazuje telemetrická data shromážděná a vysílaná APRS stanicemi. Telemetrie obsahuje analogové a digitální výsledky měření, jako je teplota a napětí, a binární bitové stavy přepínačů, relé nebo jiných proměnných, které mají pouze dva stavy (zapnuto/vypnuto, povoleno/zakázáno, otevřeno/zavřeno, pravda/nepravda).
User guide · FAQ · blog · Diskusní skupina · linky do aprs.fi · AIS stanoviště · Stav služby · Statistika databáze · Propagace na aprs.fi · Technické dataily · API · Změny · plánované změny · Pozornosti a poděkování · Podmínky Služby · iPhone/iPad APRS