Telemetrie - mapa · informace · telemetrie · počasí · zdrojové · status · majáky · zprávy · oběžníky · procházet · pohybující se · Můj účet
Je možné použít wildcard (*?) za prefixem. Např. VK*
Telemetrie od OE8KKK-11 - informace
Poznámka OE8KKK QRV FM145762,5Mhz
Poloha: 46°31.75' N 14°19.04' E - lokátor JN76DM87BA - zobrazení mapy - statická mapa
1.2 km Východ azimut 78° od Ferlach, Politischer Bezirk Klagenfurt Land, Carinthia, Austria [?]
3.2 km Jihovýchod azimut 149° od Maria Rain, Politischer Bezirk Klagenfurt Land, Carinthia, Austria
55.0 km Sever azimut 345° od Ljubljana, Ljubljana, Slovenia
104.8 km Jihozápad azimut 236° od Graz, Styria, Austria
Poslední pozice: 2021-12-08 09:06:09 UTC (1m3s před)
2021-12-08 10:06:09 CET místní čas v Ferlach, Austria [?]
Poslední telemetrie: 2021-12-08 09:04:59 UTC (2m13s před)
2021-12-08 10:04:59 CET místní čas v Ferlach, Austria [?]
Projekt KollerEye
Hodnoty I Solar: 0.676 A (TLM: 131 EQN: 0,0.1687,-21.42410)
U BATCd: 13.600 V (TLM: 136 EQN: 0,0.1,0)
TempT: 16.500 C (TLM: 161 EQN: 0,0.5,-64)
Rx 1h: 520 Pkt (TLM: 52 EQN: 0,10,0)
Ef 1h: 84 Pct (TLM: 84 EQN: 0,1,0)
význam Bitů  OZON     Watt     O3     O4     I1     I2     I3     I4    (BITS: 00111111)
Tato stránka zobrazuje telemetrická data shromážděná a vysílaná APRS stanicemi. Telemetrie obsahuje analogové a digitální výsledky měření, jako je teplota a napětí, a binární bitové stavy přepínačů, relé nebo jiných proměnných, které mají pouze dva stavy (zapnuto/vypnuto, povoleno/zakázáno, otevřeno/zavřeno, pravda/nepravda).
User guide · FAQ · blog · Diskusní skupina · linky do aprs.fi · AIS stanoviště · Stav služby · Statistika databáze · Propagace na aprs.fi · Technické dataily · API · Změny · plánované změny · Pozornosti a poděkování · Podmínky Služby · iPhone/iPad APRS