Telemetrie - mapa · informace · telemetrie · počasí · zdrojové · status · majáky · zprávy · oběžníky · procházet · pohybující se · Můj účet
Je možné použít wildcard (*?) za prefixem. Např. VK*
Telemetrie od SP3JAB-7 - informace
Poznámka QSO:REF032A QRG:145.500MHz
Mic-E zpráva: En route
Poloha: 51°38.59' N 16°55.68' E - lokátor JO81LP14II - zobrazení mapy - statická mapa
1.6 miles Jihozápad azimut 236° od Miejska Górka, Greater Poland Voivodeship, Poland [?]
3.8 miles Severovýchod azimut 52° od Rawicz, Powiat rawicki, Greater Poland Voivodeship, Poland
37.8 miles Sever azimut 353° od Wrocław, Lower Silesian Voivodeship, Poland
52.7 miles Jih azimut 180° od Poznań, Poznań, Greater Poland Voivodeship, Poland
Poslední pozice: 2020-09-04 14:47:53 EDT (26d 7h44m před)
2020-09-04 20:47:53 CEST místní čas v Miejska Górka, Poland [?]
Poslední telemetrie: 2018-06-29 10:05:38 EDT (824d 12h26m před)
2018-06-29 16:05:38 CEST místní čas v Miejska Górka, Poland [?]
Výška 292 ft
Hodnoty Channel 1: 3382 (TLM: 3382 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 9 (TLM: 9 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 4018 (TLM: 4018 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
význam Bitů  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Telemetrie hustorie grafu pro SP3JAB-7

[24 hodin · 48 hodin · týden · měsíc · rok]

[24 hodin · 48 hodin · týden · měsíc · rok]

Tato stránka zobrazuje telemetrická data shromážděná a vysílaná APRS stanicemi. Telemetrie obsahuje analogové a digitální výsledky měření, jako je teplota a napětí, a binární bitové stavy přepínačů, relé nebo jiných proměnných, které mají pouze dva stavy (zapnuto/vypnuto, povoleno/zakázáno, otevřeno/zavřeno, pravda/nepravda).
User guide · FAQ · blog · Diskusní skupina · linky do aprs.fi · AIS stanoviště · Stav služby · Statistika databáze · Propagace na aprs.fi · Technické dataily · API · Změny · plánované změny · Pozornosti a poděkování · Podmínky Služby · iPhone/iPad APRS