Telemetrie - mapa · informace · telemetrie · počasí · zdrojové · status · majáky · zprávy · oběžníky · procházet · pohybující se · Můj účet
Je možné použít wildcard (*?) za prefixem. Např. VK*
Telemetrie od YB0X-1 - informace
Poznámka 145.825MHz APRS Satellite IO-86
Poloha: 6°32.14' S 106°42.07' E - lokátor OI33IL41DK - zobrazení mapy - statická mapa
2.1 km Sever azimut 1° od Ciampea, West Java, Indonesia [?]
11.7 km Severozápad azimut 304° od Bogor, West Java, Indonesia
39.1 km Jihozápad azimut 204° od Jakarta, Jakarta Raya, Indonesia
109.2 km Západ azimut 292° od Bandung, West Java, Indonesia
Poslední pozice: 2021-07-18 06:30:51 UTC (90d 8h9m před)
2021-07-18 13:30:51 WIB místní čas v Ciampea, Indonesia [?]
Poslední telemetrie: 2021-10-16 02:47:44 UTC (11h52m před)
2021-10-16 09:47:44 WIB místní čas v Ciampea, Indonesia [?]
Výška 44 m
Hodnoty Channel 1: 139 (TLM: 139 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 204 (TLM: 204 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 254 (TLM: 254 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
význam Bitů  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Tato stránka zobrazuje telemetrická data shromážděná a vysílaná APRS stanicemi. Telemetrie obsahuje analogové a digitální výsledky měření, jako je teplota a napětí, a binární bitové stavy přepínačů, relé nebo jiných proměnných, které mají pouze dva stavy (zapnuto/vypnuto, povoleno/zakázáno, otevřeno/zavřeno, pravda/nepravda).
User guide · FAQ · blog · Diskusní skupina · linky do aprs.fi · AIS stanoviště · Stav služby · Statistika databáze · Propagace na aprs.fi · Technické dataily · API · Změny · plánované změny · Pozornosti a poděkování · Podmínky Služby · iPhone/iPad APRS