Telemetrie - mapa · informace · telemetrie · počasí · zdrojové · status · majáky · zprávy · oběžníky · procházet · pohybující se · Můj účet
Je možné použít wildcard (*?) za prefixem. Např. VK*
Telemetrie od YE0EEE-2 - informace
Poznámka Linux SGATE 145.825Mhz Jakarta Indonesia
Poloha: 6°14.74' S 106°44.78' E - lokátor OI33IS91NA - zobrazení mapy - statická mapa
5.7 km Východ azimut 99° od Ciputat, West Java, Indonesia [?]
11.4 km Západ azimut 252° od Jakarta, Jakarta Raya, Indonesia
14.9 km Jihovýchod azimut 120° od Tangerang, West Java, Indonesia
120.9 km Severozápad azimut 307° od Bandung, West Java, Indonesia
Poslední pozice: 2021-09-28 23:42:37 UTC (22s před)
2021-09-29 06:42:37 WIB místní čas v Ciputat, Indonesia [?]
Poslední telemetrie: 2021-09-28 23:30:53 UTC (12m6s před)
2021-09-29 06:30:53 WIB místní čas v Ciputat, Indonesia [?]
Hodnoty Avg 10m: 0.005 Rx Erlang (TLM: 1 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0.005 Tx Erlang (TLM: 0.900 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 3 count/10m (TLM: 3 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 4 count/10m (TLM: 4 EQN: 0,1,0)
Tato stránka zobrazuje telemetrická data shromážděná a vysílaná APRS stanicemi. Telemetrie obsahuje analogové a digitální výsledky měření, jako je teplota a napětí, a binární bitové stavy přepínačů, relé nebo jiných proměnných, které mají pouze dva stavy (zapnuto/vypnuto, povoleno/zakázáno, otevřeno/zavřeno, pravda/nepravda).
User guide · FAQ · blog · Diskusní skupina · linky do aprs.fi · AIS stanoviště · Stav služby · Statistika databáze · Propagace na aprs.fi · Technické dataily · API · Změny · plánované změny · Pozornosti a poděkování · Podmínky Služby · iPhone/iPad APRS